![]() |
LDW-401S - jednoformatowa
LDW-411S - dwuforumatowa |
Z tej oferty wynika ze to jednak ta "moja" nagrywarka :P
Hmnnnnnn, ale to to chyba dwuformatowe nie jest, mylę się ??? Niech mnie ktoś poprawi ^_^ |
Ilość załączników: 1
Sam juz szczerze mowiac nie wiem, o jakiej ja mowie, ale posluze sie zdjeciem (aha, i nie byl to Geant tylko Careffour :) )
ps: Przy okazji pytanie - czy przegladarka InfraView da sie przekonwertowac BMP na JPEG? |
Wydaje mi sie, ze ja pisałem o modelu LDW-401S ... 8)
To jak to w końcu jest? |
Ilość załączników: 1
... na polskiej stronie Liteona chcą 800 stóweczek, skąd wzięliście sześć :o , qre mol nabrałem ochoty :jupi:
|
Za 599zł powiadasz ... hmnnnnnnnnn :jupi:
A wie ktoś moze czy to jest dwuformatowa nagrywarka ??? Nie mogę się doczytać, a cena jest baaaardzo przystępna ... andrzejj9: Pieniadz taki to sie skombinuje w zboznym celu :P Trzeba tylko wiedziec czy warto go wydać! ;) |
Cytat:
|
jesli to jest ten nowy liteon dwuformatowy - to tak brac
jesli nie - to poczekac az do sprzedazy w polsce wejdzie liteon dwuformatowy (+/-) i wtedy kupic |
To jest akurat najmniejszy problem bo odpowiedz jest oczywista :P
Pewnie ze zamierzam, hehehe ... Tylko czy warto sobie cos takiego sprawic, czy czekac na inne produkty i lepsze oferty ??? ;) |
a zamierzasz wogole nagrywac plyty DVD ?
|
[HELP!] Czy warto kupić ... napęd? ;-)
Witam robaczki :D
Mam takie pytanko, czy warto 'zawracać sobie głowę' produktem DVDRW LDW-401S 4x4x12x40x24x40x w cenie ~650zł (nowa), czy rozejrzeć się za czymś lepszym ??? Znajomy moze mi załatwić tego Litka za właśnie taką kwote ... no i mam dylemat :P Niby Litek, ale czy warto? Bedę wdzieczny za wszelkie uwagi, propozycje i odpowiedzi 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:52. |