Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gdzie to niegdysiejsze Forum? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gdzie-niegdysiejsze-forum-25701/)

sayan 19.09.2003 14:54

yyy ...

klimatu niema to fakt...

yyy ...

czasu tez niema - nauka...

yyy ...

zaglądam prawie codziennie, ale pisze mało, bo mam mało do powiedzenia, bo na kompach prawie wogóle sie nie znam, zazwyczaj to ja potrzebuje pomocy ...

yyy ...

tyle moich wypocin ...

Ormianin 19.09.2003 14:42

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
Niestety nie jest tak jak kiedyś...

(tylko czym dla Was jest "kiedyś" :) - w 2000r to dopiero było SUPER!)

rok temu bylo ciekawie, nie trzeba wcale cofac sie az do 2000
ja osobiscie cierpie na brak czasu, wpadne tutaj czasem, bo lubie was ludzie

a tak swoja droga dzis jest piatek i weekend... bede przy piwku i na chwile zagladne dzis na chat, okolo 23:00

pozdrawiam :)

bas 18.09.2003 22:00

A tak na poważnie.
To można by coś zorganizować ale po co? I tak nikt nie przyjedzie bo albo będzie miał prace, albo nie będzie miał pieniędzy a innym mama zabroni.

Akurat ja, mapsajm i brzuszki nie mamy problemów ze spotykaniem się ale zdaje się, że jesteśmy jedynymi mobilnymi osobami, które kiedyś były na tym forum a teraz czasami zaglądają.

Mówię za mnie i mapsajma:
1. Mamy co robić.
2. Przpychanki, które miały tu miejsce poprostu zniechęciły nas do forum.(doskonale rozumiem intencje moderatorów, ale nie rozumiem intencji userów, którzy brali w tych przepychankach udział).
3. Od czasu do czasu zaglądam jak się nudzę, ale to nie jest to co kiedyś.

brzuszki 18.09.2003 21:40

Re: Re: Gdzie to niegdysiejsze Forum?

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)
A tak w ogóle Brzuszki, to gdzie się podziewacie jak Was nie ma.:)
Jeśli mówisz o Forum,to jestem codziennie w tygodniu,ale na kompach się nie znam,kontrowersji siać już mi się nie chce,to i się nie odzywam.
A w wwekendy albo z żonką wyjeżdżamy gdzieś do miasta nawdychać się spalin i nagapić na tramwaje,albo mamy gosci,którzy mają dość spalin i tramwajów.
Pozdrufka

brzuszki 18.09.2003 21:35

I Basa wcięło;)

bas 18.09.2003 20:28

Re: Gdzie to niegdysiejsze Forum?

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Nie ma Pedrosa.Mapsajma,Zipa,nawet Lasera -entuzjasty Forum.
Coraz rzadziej zaglądają Zetoxa,Jacoob,Cana i wielu,wielu innych.

Dzięki za pamięć.

paput2000 18.09.2003 20:15

Cytat:

...gdzie tamto niegdysiejsze Forum, z dyskusjami aż drzazgi leciały,z osobowościami, z ciekawymi tematami obok tematu głównego...
a teraz -"wielkie odliczanie'
Echhhh.......
Nie ma Pedrosa.Mapsajma,Zipa,nawet Lasera -entuzjasty Forum.
Coraz rzadziej zaglądają Zetoxa,Jacoob,Cana i wielu,wielu innych.
Szkoda.:(
Wiele razy zaglądam na czata - nikogo.
Były kiedyś jakieś plany spotkaniowe,rozpełzło się po zdechłych chęciach.
I komu to,Panie,przeszkadzało?

A tak w ogóle Brzuszki, to gdzie się podziewacie jak Was nie ma.:)

cana 18.09.2003 15:57

@Grzegorz75 nie Zaduszki na pocieszenie i to dopiero w listopadzie, a już teraz ES3 "Przepowiednia" :) /jak dobrze być wilkołakiem :)/ i dodatkowo filmek "Outerlands" / wilkołaki kontra wampiry 8) / i "Dog soldiers" tysz o lykantropach.
i tym optymistycznym akcentem kończę i idę do domciu poexterminować dwunogą zwierzyne łowną w morku / a DE2 dopiero w 2004 :( /

pozdro

mallow 18.09.2003 14:41

no ale mamy duzo nowych userow ... tzn nie to ze ja tam jakis mamut na forum jestem ... no ale kilka nowych nickow sie pojawilo ... i za kilka m-cy jak poziom sie mniej wiecej wyrowna to bedzie piekny rozkwit forum ..

Grzegorz75 18.09.2003 13:32

No tak. Rzadziej tu wpadam bo i niewiele się dzieje. Parę osób zagląda do offtopica bo tu jest jeszcze jakiś ruch a ruch to życie. Jest tylko mała grupa posiadająca dużą wiedzę średnia średnią i duża grupa posiadająca taką jak ja=mizeria. Grupa pierwsza posiada możliwości techniczne i finansowe na rozwój ale czeka na dalszy rozwój techniki pozatym mają swoje lata i nowe zajęcia. Zbijają z miejsca grupę drugą i trzecią gdyż opanowali niuanse nagrywania w stopniu który ich już nudzi a mało kto lubi jednak opcję "szukaj" szczególnie koledzy z modemami. Minął już początkowy czas gdy nagrywarki trafiały pod strzechy, poszerzył się dostęp do netu z tym netem to nadal słabo mnie niestać na NEOstradę. A w wielu miejscach jeszcze telefonu nie można założyć.
Mało kto jeszcze posiada nagrywarę DVD a może będzie coś innego.
Na pocieszenie już w listopadzie zaduszki :)

BD 18.09.2003 13:16

Cytat:

I komu to,Panie,przeszkadzało?
pewnie samym forumowiczom ...

PS
ja tez tutaj raczej nie zagladam - bylem wczoraj i jestem dzisiaj a nastepny raz to pewnie za kilka m-cy

paput2000 18.09.2003 12:48

Cytat:

Sprezyn napisa***322;(a)
A swoja droga to jestem ciekaw co z nowym Feurio bo
mialo sie pojawic a jakos o nim cicho.
Zdarowie!

Ahead chyba tak się męczy z nowym Nero, że na nowe Feurio pewnie nie ma czasu.:)

Sprezyn 18.09.2003 12:16

mysle, ze to chwilowy stan - rzec mozna powakacyjny.
Przyjdzie jesian to forum sie troche ozywi. Faktem
jest, ze brakuje ciekawych tematow. Na temat nagrywania
CDR powiedziano juz prawie wszystko;)
A swoja droga to jestem ciekaw co z nowym Feurio bo
mialo sie pojawic a jakos o nim cicho.
Zdarowie!

CIAPEK 18.09.2003 08:33

-niektórym się we łbach poprzewracało
-niektórym znudziło się forum
-ktoś mówi, że kiedyś to były dyskusje ach i och-historia nie lubi się powtarzać, a nawet moderatorzy mówią, że nie pojawi się już chyba na forum temat, którego nie było
-jeśli ktoś założy kontrowersyjny temat to zaraz jest zamykany (takie forum)
-inna sprawa, że trafiają tutaj także *****e, ale to już innaaaa sprawa :)
-forum to forum internetowe nie róbmy z tego drugiego życia
-ja i tak lubie to forum
-czas płynie i nie omija forum
:3msie:

Zetoxa 18.09.2003 08:31

... wiecie co kochani, mam przeczucie, że jak juz wszyscy kupimy nagrywarki DVD, to forum odżyje. Znowu zaczną się boje, że LG rulez a Liteon sux (albo odwrotnie):cisza:, a wszystkich pogodzi jakiś Teac lub Plextor :3msie: :cool: :jupi:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22.