![]() |
Problem z TV-out
Witam wszystkich gorąco.
O co mi chodzi, mianowicie kiedy chcę oglądać film na TV bez TV-toola za pomocą "nview", to mam czarny obraz z dzwiękiem i napisami, natomiast kiedy włącze TV-tool wszystko jest OK. Kiedyś wiedziaem co to jest ale zapomniałem....Dzięki z apomoc. pozdrawiam. cobex. :idea: |
Coś mi się obiło o uszy, że tak powinno rzeczywiście być - overlay widoczny tylko na tv. Co innego w TVTool - tam obraz jest klonowany na 2 wyświetlacze.
|
najnowsze stery nvidi tak maja (da sie to obejsc ale robi sie paskudna zabawa) - zainstaluj se lepiej jakies detonatory seri 30.xx, nviev ustaw na klonowanie i dziala
|
Re: Problem z TV-out
Cytat:
Ja teraz mysle jak zrobic zeby na kompie mozna bylo sobie na necie siedziec a na TV film ogladac w ten sma czas. WIecie ? |
na geforce titanium sie da (podpatrzylem u kolesia), on chyba ma 2 pulpity nviev i kazdy z nich ustawiony na osobnym monitorze
|
Dobra siedzialem 2 godziny ale wlaczylem chyba wszystkie mozliwosci jakie sie da i juz wiem jak sobie przelaczac zeby obraz byl sklonowany albo zeby na tv lecial film a na kompie co chce :D Sterowniki mam 44.03. Dobra jutro sie pobawie TV-toolsem, chodz sam niewiem po co bo juz wszystko GIT chodzi :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:36. |