Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak zobyc Longhorna??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-zobyc-longhorna-25718/)

Pingwin60 19.09.2003 12:46

Moje zdanie:
Mialem w trochę mniej legalny sposób na innym HDD zainstalowanym... No, ale mi się zbytnio nie spodobał... Niestablilny, temat nawet ładny... No, ale nie to najważneijsze. A teraz co chcę poradzić... Jak ktoś chce mieć dobry i stabilny system i nieprzeinstalowywuje go cały czas(bo za każdym razem jest duużo rzeczy do konfiguracji na stację roboczą) to polecam Windows Server 2003 Enetrprise PL. Uważam, ze opłaca się na to wydać trochę kasy. Oczywiście są też inne wersje mniej zaawansowane, ale nie miałem przyjemności z nich korzysatć.

PS. Mi się jeszcze nie zaciął nie z mojej winy... Raz usatwiłem coś w BIOSie nie tak to co jakieś 20 minut się wyłączał;/. No, ale to dla bezpieczeństwa, bo włączyłem jakiś tam głupie buforowanie, a mój komp tego nie obsługuje.

Pozdrawiam
Pingwin

-Sid-The-Rat=> 19.09.2003 12:42

Cytat:

Legam napisa***322;(a)

System plików oparty na bazie danych, hmmmm. Przecież dotychczasowe też są bazami danych.

nie do konca - akurat ten pomysl MS ma spory sens - zwlaszcza w zastosowaniach biznesowych (biurowych), bo przy domowych zastosowaniach to raczej sukces jest bardzo dyskusyjny - nie przypuszczam tez zeby obeszlo sie bez gruntownej modyfikacji softu (moze nam grozic przymusowa przesiadka na LG'horna (sic!) kiedy producenci softu zaczna pisac soft LG' only...)

LG rulez :D

RoKFoR 19.09.2003 11:14

wyglad zawsze mozna zmienic (theme, samurize itd.)

Legam 19.09.2003 11:11

M$ znowu chce nam wcisnąć jakiś szmelc. Jakieś dziwne systemy plików, wodotryski na pulpicie. Wygląda to jak wyważanie otwartych drzwi.
System plików oparty na bazie danych, hmmmm. Przecież dotychczasowe też są bazami danych.

yarosh 18.09.2003 22:01

Cytat:

pepperman napisa***322;(a)
to czywiscie sa zarty 8)?
hmm... mi serjo bardzo sie podoba :P, ale jak to mowia o gustach sie nie dyskutuje

pepperman 18.09.2003 18:08

Cytat:

yarosh napisa***322;(a)
ale przyznasz, ze wyglada zajefajnie ;)
to czywiscie sa zarty 8)? pomijam juz czy system ma byc ladny czy stabilny (nie mam nic przeciwko polaczniu tych dwoch rzeczy), ale Longhorn wyglada paskudnie. i jak dobrze sie orientuje to ten temat Plex nie bedzie standardowym tematem w Longhorn (to zreszta widac, ze to roboczy temat). ten nowy ma sie nazywac Aero czy jakos tak...

yarosh 18.09.2003 17:24

Cytat:

Patrix napisa***322;(a)
mialem go przez 2 godziny na kompie, same zwiechy, bledy, mediaplayer nie wlazil do paska ..., duzo mulilo.

ale przyznasz, ze wyglada zajefajnie ;)

/\/\cDrive 18.09.2003 16:22

Cytat:

Patrix napisa***322;(a)
mialem go przez 2 godziny na kompie, same zwiechy, bledy, mediaplayer nie wlazil do paska ..., duzo mulilo.
I ty sie dziwisz, przecież ten system jest tak wymagający że hoho, wogóle na wersje Alpha nie ma co zwracać na razie uwagi jest na racie w fazie tworzenia więc ma dużo błędów.

SEBAW 18.09.2003 16:17

I nie ma się czego dziwić. Przecież to nie jest wersja oficjalna. :)

Patrix 18.09.2003 15:10

Ciaglem z linka sharereactora
jednym slowem - odradzam

yarosh 18.09.2003 13:30

ja swego czasu sciagnalem z DC z jakiegos zagranicznego huba, zdaje sie ze wersja M4

SEBAW 18.09.2003 13:02

Przecież jeszcze nie ma oficjalnej wersji Longhorna. Po co wam wersja Alpha/Beta, która zawiera mnóstwo niedociągnięć ???
http://komputery.wp.pl/aktualnosci.html?wid=356960

artoor 18.09.2003 12:52

:cisza: probowalem zdobyc Longhorna w sposob legalny inaczej* przez zassanie go oslem... i qpa!! Przy 90% osiol sie uparl i nic nie ciagnal... trwalo to chyba ze 2 tygodnie, wiec mi sie odechcialo tego longhorna :blee:

* czytaj: nielegalny

pepperman 18.09.2003 12:39

chyba jedynym legalnym sposobem to bycie betatesterm M$.

kraluk 18.09.2003 08:47

Jak zobyc Longhorna???

Witam!
Czy jest jakis sposob, by zdobyc Longhorna w calkowicie legalny sposob??? Moze jest to 'banalne' pytanie, ale chce sie upewnic.
Pozdro;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:03.