Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   do czego nadaja się pcety ;) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czego-nadaja-sie-pcety-25752/)

+++LeWaP+++ 19.09.2003 08:56

do czego nadaja się pcety ;)

Ilość załączników: 1
:D

pawelblu 19.09.2003 09:06

Wiesz, sam sie kiedys zastanawialem po co jest to pudlo ktore zagraca moj pokoj. Teraz juz iwem :)

para 19.09.2003 09:06

Dla miłośników grilla w sam raz.

Macio.Men 19.09.2003 09:17

To ja z ketchupem proszę ;).

Ormianin 19.09.2003 14:02

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
To ja z ketchupem proszę ;).
A ja nie zjadbym tego grilla, proste obudowy maja jakis tlenek czegos tam w skladzie aluminium, potem nadymi sie to gowno na mieso i spozywacie, nie dziekuje :)

Macio.Men 19.09.2003 15:17

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
A ja nie zjadbym tego grilla, proste obudowy maja jakis tlenek czegos tam w skladzie aluminium, potem nadymi sie to gowno na mieso i spozywacie, nie dziekuje :)
Ale to był taki kawał, mój drogi Ormianinie.

:)

Ormianin 19.09.2003 20:12

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
Ale to był taki kawał, mój drogi Ormianinie.

:)

Jasne, ale dla bioracych takie grilowanie powaznie, przestrzegam :)

camfo 19.09.2003 21:04

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Jasne, ale dla bioracych takie grilowanie powaznie, przestrzegam :)
a wiesz, że podobno naukowcy odkryli, że w kiełbaskach z grilla są substancje rakotwórcze i jak zjesz kiełbaskę to tak jakbyś wypalił 100 PACZEK papierosów???Fajnie nie?Niedługo odkryją, że chleb zabija...

-Sid-The-Rat=> 19.09.2003 21:37

ta blacha po wygrzaniu i wypaleniu bedzie tak samo zdrowa jak standardowy gril - kto wie czego tam sie uzywa
choc lepszym zastosowaniem kompa jest krzeslo imprezowe - nie zniszczysz chocbys dlugo kopal, 'brud' sie latwo zmywa, nawet pokieresowane i pogniecione ciagle wyglada kooltowo - a jak jest ich 5 w pokoju i na kazdym siedzi beer-holder to naprawde wyglada to fajnie :)

andrzejj9 20.09.2003 07:18

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
a wiesz, że podobno naukowcy odkryli, że w kiełbaskach z grilla są substancje rakotwórcze i jak zjesz kiełbaskę to tak jakbyś wypalił 100 PACZEK papierosów???Fajnie nie?Niedługo odkryją, że chleb zabija...
To ja Ci to moge powiedziec od razu :) Chleb naprawde jest szkodliwy, tylko, ze efektow nie widac od razu. To, co piekarze do niego dodaja, aby byl ladny i pachnacy, kiedy go kupujemy, po zjedzeniu tworzy w zoladku, a potem w jelitach sliczna klejaca papke, ktora wszystko zakleja i uniemozliwia normalne funkcjonowanie organizmu. A to nie jedyne jego negatywne dzialanie. Polaczenie w szynkami i ogolnie jedzeniem nalezacym do tej grupy pokarmowej (podajze tluszczami czy weglowodanami) jest jeszcze gorsze. W zoladku tworza sie dwa rodzaje wzajemnie sie neutralizujacych kwasow, i ostatecznie niz nie zostaje odpowiednio strawione, tylko zalega w jelitach. :) Wierz mi, ze czytajac o tym (a jest to naukowo udowodnione) mozna nabrac ochoty na jak najszybsza zmiane diety :) (jesli jestes zainteresowany polecam ksiazki Tombaka).

JacoM 20.09.2003 21:58

No w koncu wiem dlaczego ludzie mowia na peceta - piec:P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:41.