![]() |
Archeologia w rozkwicie. :mruga:
:gerda: |
***346;wietnie! :spoko:
Ale Torwald ju***380; pewnie sko***324;czy***322; studia ;) |
Tytu***322; archeologa miesi***261;ca ju***380; chyba zarezerwowany dla Rycha...
Ale archeolog tygodnia chyba jeszcze jest wolny... :D |
Ja osobiscie polecam konto w Inteligo, ze wzgledu na duza liczbe bankomatow pko bp darmowych.
|
Nad kredytem studenckim bede jeszcze sie zastanawial, ale w tej chwili zainteresowala mnie oferta mBanku karty kredytowej dla studentow http://mbank.o2.pl/karta_dla_studenta.html
|
Cytat:
co mnie przekonalo do wziecia kredytu w bgz'cie? bliskosc banku do akademika. mam oddzial tego banku w miescie powiatowym. nie jest tam tak drogo (w big gdanskim bylo drozej). po 6 miechach jak masz powiedzmy caly czas stan konta wyzszy niz 0zl (wplacasz 50zl) to dostajesz debet 500zl . pozatym tato mial w tmtym czasie konto gospodarcze (do dzialalnosci rolniczej) w tym banku (teraz zlikwidowal bo wychodzilo drogo) pzdrwm Nikita_Bennet |
Ja mam pytanie z troche innej beczki :)
Korzystal ktos z Was moze z kredytu studenckiego? Jesli tak to co was przekonalo do konkretnego banku? |
ja obecnie mam konto w bgz'cie.
moze tam znajdziesz cos ciekawego pzdrwm Nikita_Bennet |
ja polecam BPH PBK ...
koszt prowadzenia 3zl/miesiac ... bankomaty BPH, PBK i EURONET ... tych ostatnich wszedzie jest duzo ... dodam jeszcze ze obsluga konta przez internet gratis ... przelewy z internetu gratis ... sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. |
Ja polecam KredytBank, ma niskie koszty utrzymania rachunku nie wiem jak w Warszawie, ale w Krakowie ma sporo bankomatów, ma jeszcze troszke wyzsze oprocentowanie (chyba +1% w stosunku do zwykłego konta), ale to przy i tak małym oprocentowaniu nie robi prawie róznicy.
Pozdr :) |
Jakie konto dla studenta ?
Witam,
Za kilkanascie dni "wybywam" ;) do Warszawy na studia. Wiaza sie z tym oczywiscie wydatki tupu czynsz za mieszkanko, oplata za kablowke, itp. ^_^ czyli typowo studencki wydatki. W zwiazku z tym prosilbym was o rade: w jakim banku zalozyc sobie konto ? Bo biegac po miescie z jakas wieksza iloscia gowoki nie mam zamiaru... Takie konto musi spelniac kilka warunkow: -brak przymusowej miesiecznej wplaty lub max. 500zl/mies. -duza liczba bankomatow (w Warszawie oczywiscie ;)), nie bardzo widzi mi sie placenie prowizji w bankomatach innych bankow -niskie koszty prowadzenia takiego konta To chyba najwazniejsze kryteria ktore biore pod uwage. Przegladalem juz oferte PKO i Kredyt Banku, jesli mozecie polecic mi cos jeszcze bylbym wdzieczny. PS. W poniedzialek padl mi dysk, kozystam teraz z Toshiby starszej, wiec czesto nie bede juz wpadal na forum (11 dni do rozpoczecie roku... :( )tak wiec podajcieew. linki zeby bylo szybciej. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:50. |