Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dreamcatcher i inne takie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dreamcatcher-inne-takie-25811/)

JacoM 21.09.2003 21:03

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)

ps - super filmy jakie pamietam i polecam to : BASIC - SEKCJA 8, IDENTITY, TOMB RAIDER 2 i CYPHER... moze cos pominalem...
Ale ogolnie lubie zakrecone filmy :P

Co to jest CYPHER kto tam gra i z ktorego roku?

Smartek 21.09.2003 19:03

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
Hero shit ?!? Dlaczego tak uwazasz? Co prawda nie ogladalem, ale zamierzam i spodziewam sie naprawde dobrego filmu :) Aha, powiedz mi najpierw, czy podobal Ci sie - Przyczajony Tygrys Ukryty Smok? :)

ps: Tez kiedy w akcie desperacji zainstalowalem wszystkie kodeki dokladnie wedlug instrukcji w tym artykule. Zajelo mi to chyba z 3 godziny (zeby tez wszystko posciagac) i efekt byl taki, ze to, co nie dzialalo wczesniej, dalej nie dzialalo, plus nie bylo zadnej poprawy dzwieku, ani obrazu. Nie twierdze, ze artykul jest do niczego, ale w moim przypadku nie pomogl nic. Teraz instaluje KLite Pack (czy jakos tak) i jak filmy po prostu dzialaja, to juz jest dobrze. Poza tym przeczucam sie powoli na DVD.

Hmm.. Przyczajonego Tygrysa Ukrytego Smoka mialem, lecz nie chcialo mi sie ogladac, a hero nudny itd. zaa duzo lataja imo i za duzo matriksa :)..., zas suuuuuuper nakrecone lot strzal :]... ale to jedyna rzecz co mi sie spodobala, wiesz, teraz ogladalem w przeciagu tyg. ok 20 filmow, moze mi sie gust wyrobil :D
pozdro ;)

ps - super filmy jakie pamietam i polecam to : BASIC - SEKCJA 8, IDENTITY, TOMB RAIDER 2 i CYPHER... moze cos pominalem...
Ale ogolnie lubie zakrecone filmy :P

andrzejj9 21.09.2003 15:45

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Ja polecam kodek ffdshow, opis kompletny znajduje sie na cdrinfo.pl w dziale Artykuly - DIVX KONFIGURACJA, polecam lekturke, ja zastosowalem sie do powyzszej i wszystko dziala i jest OK ;)...
Przy okazji : Hero taki shit, ze szok :/ :blee: ...
pozdro ;)

Hero shit ?!? Dlaczego tak uwazasz? Co prawda nie ogladalem, ale zamierzam i spodziewam sie naprawde dobrego filmu :) Aha, powiedz mi najpierw, czy podobal Ci sie - Przyczajony Tygrys Ukryty Smok? :)

ps: Tez kiedy w akcie desperacji zainstalowalem wszystkie kodeki dokladnie wedlug instrukcji w tym artykule. Zajelo mi to chyba z 3 godziny (zeby tez wszystko posciagac) i efekt byl taki, ze to, co nie dzialalo wczesniej, dalej nie dzialalo, plus nie bylo zadnej poprawy dzwieku, ani obrazu. Nie twierdze, ze artykul jest do niczego, ale w moim przypadku nie pomogl nic. Teraz instaluje KLite Pack (czy jakos tak) i jak filmy po prostu dzialaja, to juz jest dobrze. Poza tym przeczucam sie powoli na DVD.

JacoM 21.09.2003 12:07

Azeby bylo smiesznie to wiecie zainstalowalem sobie xvida u'manics build , sprawe filmu zalatwil tzn juz sie nie rwie ale zato mi explorer wywala jak tylko nacisne , juz nie mowie o otwarciu jakjiegokolwiek filmu. Cyk bach mam juz blad i piesze mi w XP ze musze explorerea wylaczyc. tzn wystapil problem z aplikacja explorer .exe i zostanie ona zamknieta qrw i tak za kazdym pier razem, nawet po odinstalowaniu tego codeca

Smartek 21.09.2003 09:16

Ja polecam kodek ffdshow, opis kompletny znajduje sie na cdrinfo.pl w dziale Artykuly - DIVX KONFIGURACJA, polecam lekturke, ja zastosowalem sie do powyzszej i wszystko dziala i jest OK ;)...
Przy okazji : Hero taki shit, ze szok :/ :blee: ...
pozdro ;)

RoKFoR 21.09.2003 00:16

mozesz miec po prostu tak zrippowany film ze sie "rwie" i nic na to nie pomorze.

GiBsOn 20.09.2003 23:34

Wlasnie bawilem sie z podobnym problemem i instalacja K-Lite Codec Pack 2.05 Full pomogla w rozwiazaniu problemu.Filmy przestaly rwac.
Tu masz stronke gdzie mozesz zassac paczke
http://www.freecodecs.com/

yarosh 20.09.2003 22:42

tu masz linka do tego artykulu link

yarosh 20.09.2003 22:39

U mnie wszystko jest ok. Zastosowalem sie do porad z jakiegos artykulu na cdrinfo. Wymienione sa tam wszystkie kodeki itp.

JacoM 20.09.2003 21:42

Dreamcatcher i inne takie

Mam malutki problem z paroma filmami np dreamcatcher, hero i bulletproof monk, a mianowicie rwa sie skacza i inne takie.
Normalnie obraz drga ze nie mozna filmu ogladac. Dreamcatcher jest
w xvid'zie ale jakims dziwnzm chyba bo nie dozidentyfikowania moze ktos widzail ktorzs z tych filmow i mial ten sam problem
prosze o opis codeca ktory ma to naprawic. mam k-lite 202
to nie wina slabego kompa bo slaby to on nie jest;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:38.