![]() |
LG Vs. LiteON
Witam. To nie jest zwykły post. Jaką nagrywarkę wybrać. To jest dyskusja co jest lepsze nagrywarki LG czy LiteOn. Proszę o argumenty i ich uzasadnienia.
Proszę nie pisać: "LG jest :spoko:" "LiteOn i nic innego" WYJAŚNIENIA i argumenty. Zauważyłem ostatniona forum dużo kłótni na temat co jest lepsze. Więc prosze się wypowidać :D |
a ja napisze LiteOn jest :spoko: bo takie tematy to sa jak dla mnie bez sensu, poco sa testy w necie umieszczane ? chyba po to zeby porownac i wybrac nagrywarke jaka jest tobie najbardziej odpowiednia, a wogole jle mozna jedno i to samo pisac (( ... przeciez jak komus trafil sie jeden zly egrzemlarz np: liteona to juz bedzie jechal ta firme i bedzie mowil ze numerem jeden jest jedynie lg ...
|
LiteOn (lepiej wypada w testach, doskanoły do audio, świetnie wypala) Teraz niech się pochwalą LG :D
|
Ja moge coś złego powiedzieć na LiteOna - naped jest stosunkowo głośny... Ale ogólnie to mi się podoba choc mam troche problemow pod Windą - zalozyle nawet nowy watek o tym...
|
Te tematu są już do zbrzydzenia... Wystarczy wpisać w wyszukiwarce: liteon, lub LG, jaka wypalara/nagrywarka,nagrywarka i mnóstwo tego wychodzi. Ja wpisałem Lg Liteon i to mi wyskoczyło: http://forum.cdrinfo.pl/search.php?a...der=descending
|
LG bo litka nie mialem.
Radze nie wypalac na max (pewnie teraz 52x bo tradycyjnie padnie :)) |
jest juz taki watek - rownie bezsensowny jak ten - jak ktos ma ochote niech pisze tam
drogi autorze - nieladnie.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:59. |