![]() |
Problemy z CloneDVD + AnyDVD
Mianowicie, po przeczytaniu kilku postow probuje sam przegrac plyte dvd, oczywiscie odpalam anyDVD i clonedvd daje kopie 1:1 odznaczam wszystko z wyjatkiem polskiego dubblingu czyli obcojezyczne dubblingi oraz napisy, wszystko po zgraniu na dysk ma 3,9 G wiec chyba miesci sie na dvd5, no i odpalam clonedvd wszystko leci elegancko zgrywa obrazek sobie na dysk i prosi mnie o nagrywalna plyte, wiec mu podaje, a on cos tam robi i po chwili mam za***iscie piekny komunikacik:
Proces Zapisu DVD Video nie powiodl sie: DVD Write error (WriteDVD 9) A DVD write error has occurred, probably caused by a bad medium. Please replace the medium and try again. no i teraz nie wiem czego to moze byc przyczyna, ale co dziwne wczesniej ten sam film nagralem w taki sam sposob na dvd+R ktora dostalem dolaczona do nagrywarki. Jezeli ktos spotkal sie juz z takim problemem to prosilbym o ewentualna pomoc przy rozwiazywaniu tego problemu. Pozdrawiam. |
Trudno tu cokolwiek stwierdzić, z komunikatu można wywnioskowac że chodzi o nośnik. Piszesz, że wczesniej wypaliłeś dvd+r, a teraz palisz '-' ? Może cos nie tak z nośnikiem? Próbowałeś innym softem to wypalania?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:04. |