![]() |
Nero 6 - zapamietanie ustawien
Czy ten program to potrafi? Po nagranej sesji i przejsciu do okna menedzera linie (pski podzialu sa poprzwesuwane i trzeba sie recznie ustawiac [i tak za kazdym razem]. Wersja programu zmienia sie czesto, ale ta sytuacja pozostaje.
Pozdrawiam wszystkich |
Nero 6.0.0.9
Nie ma zadnych problemow, raz ustawione linie, wielkosci okien, wszystko - zapamietuje bez problemu!!!! |
Ja mam 6.0.0.15 i niestety okna są takie jak wczesniej pisalem. Ale po tej wersji wszystkiego można sie spodziewac.
Szerszek |
wroc do 6.0.0.11
dotychczas w zadnym nero nie mialem takiego problemu, a wer 15 nie probowalem nawet zainstalowac bo jest felerna zdeinstaluj calkowicie i zainstaluj 11 (czyli 6.0.0.11) z dobrym numerkiem |
wszstkie wersje nero 5x, oraz jak na razie do 6.0.15 nie zapamietuja ustawien okien.
zawsze po ponownym uruchomieniu nero, trzeba je na nowo rozsuwac. |
U mnie na 99% okna ustawiają sie elegancko. A czemu nieraz sie kopią... trudno powiedzieć. Generalnie nie ma czegoś takiego jak opcja zapamiętywania ustawień.
|
Nie uważacie, że to ciekawa sprawa. Ahead wypuszca co klika dni nową wersję, ja sam dotychcas na slepo sciągałem i instalowałem coraz to nowsze wydania mimo ze nie prowadzaly rewelacyjnych (dla mnie) zmian. A ten błąd mam od samego początku - odkąd używam nero czyli ok 5.5.9
Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie :) Szerszek :jupi: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |