![]() |
vanitas vanitatum et omnia vanitas - marność nad marnościami i wszystko marność
kocham łacinę :) |
Cytat:
|
i errare humanum est - bo ten cytat ktorego uzylem wzialem z tego forum - byl nawet spory watek o tym - mozesz go znalesc wpisujac w search jedno z tych przekreconych slow..
|
Cytat:
a swoja droga to za moich szkolych czasow (wcale nie tak dawno...)sciagi pisalo sie odrecznie, a szczytem techniki bylo grawerowanie cyrklem sciagi na plastikowym dlugopisie (dzieki temu mialem 5 z laciny, z ktorej znam dwa zdania: cogito ergo sum & carpe diem :-) |
Cytat:
|
tak z troche innej beczki...
czy sa moze dlugopisy z atramentem, ktory po jakims czasie wyparowuje, nie pozostawiajac sladow ? |
ooooooo a w takie pisaki to ja sie musze zaopatrzyc....
|
Cytat:
Ktos to stosowal. Ladnie wychodzi drukareczka? |
Cytat:
kup na allegro, za jakieś 20 zł znajdziesz długopis z cienkopisem uv. Ważne żeby był to cienkopis, bo ściągi robione zwykłym markerem są trochę duże. Można też się pokusić o kupno atramentu i napełnieniu pojemnika od drukarki :o |
Cytat:
|
co do sciag UV. Fajna sprawda. Musialbym to zobaczyc na wlasne oczy.
@ZiP: czy takie cos jest dostepne w real`u???Albo innych bigSamach. |
Cytat:
na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. jak widzisz autor jest na biezaco z odkryciami naukowymi - wydaje mi sie ze to dobra reklama :D |
super pomysł :)
|
Ja kupuje takie cos po 15,90 - długopis z diodą, cienkopis uv i cienkopis biały zwykły :kasa:
Taki zestaw już niejeden raz mi uratował skórę na klasówce :cisza: |
Ilość załączników: 1
Patrzcie, nawet gościowi się nie chciało dobrze strony dopracować...
Co, do cholery, znaczy "światło słonczene"? ^_^ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:24. |