Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   znikam na 6 tygodni (https://forum.cdrinfo.pl/f5/znikam-6-tygodni-25933/)

Nikita_Bennet 24.09.2003 01:10

znikam na 6 tygodni

witam

kcialbym poinformowac ze znikam z kraju na 6 - 8 tygodni (Norwegia, praktyki/praca). w zwiazku z tym na 90% nie bede korzystal z forum. prosze administratorow o nie kasowanie mojego konta (po powrocie bede dalej z niego korzystal).

przepraszam takze ze nie bede bral udzialu w kilku dyskusjach w ktorych bralem udzial.

trzymajcie za mnie kciuki.

pzdrwm Nikita_Bennet

MaciejT 24.09.2003 01:14

Nic sie Twojemu kontu nie stanie.

Milego pobytu :)

Torwald 24.09.2003 12:14

Za tydzien bede mial podobny problem wiec tu sie wypowiem i nie bede zakladal nowego topicu.

Wybieram sie na studia i raczej nie bede mial dostepu do netu. Jesli nikt nie skasuje mojego konta to bede wdzieczny ;)

para 24.09.2003 14:39

Jak na razie jeszcze się nie zdarzyło, żeby z powodu nieobecno¶ci na forum komu¶ skasowano konto.

Niepotrzebnie martwicie się na zapas.

pali 24.09.2003 20:58

Cytat:

para napisa***322;(a)
Jak na razie jeszcze się nie zdarzyło, żeby z powodu nieobecno¶ci na forum komu¶ skasowano konto.

to swietnie, bo mnie tez nie ma :)

Sniper 24.09.2003 21:09

masz super - miłego pobytu

Kasprzak 24.09.2003 21:36

ludzie no nie znikajcie!!!
:buu: :buu: :buu: :(

mallow 25.09.2003 18:01

milego pobytu w kraju/za granica :spoko:

Nikita_Bennet 14.12.2003 11:53

no i panowie i panie powrocilem z norwegii.
bylo fajnie.
kasa nawet niezla.
teraz bede nadrabial pewnie zaleglosci na forum.
fakt faktem fajnie byc tu znowu (w Polsce i na forum).

wiele sie wide zmienilo ;)

pzdrwm Niktia_Bennet

czero 14.12.2003 12:07

Witamy z powrotem!!

brzuszki 14.12.2003 13:30

Hej Nikita!
Opowiedz jak tam było.Jacy ludzie,jak żyj±.
Norwegia - kraj zimny i ludzie zimni.
Czy tak?
Jak?
Pozdrawiam

SEBAW 14.12.2003 13:49

Co nam kupiłe¶... ;p :)

Majonez 14.12.2003 17:45

Cytat:

Napisany przez SEBAw
Co nam kupiłe¶... ;p :)

a mi? a mi? [blad w pisowni zamierzony]
pilnowalem caly czas zeby nikt konta nie usunal
dzien i noc na strazy stalem

:P

a tak serio to witaj w "domu"
pozdrawiam

Nikita_Bennet 15.12.2003 10:15

dzieki za popilnowanie konta ;)

jak bylo?
fajnie.
robilem w tulipanach - robota fizyczna ale chyba platna lepiej niz srednia krajowa w Polszce.
a w tulipanach to sortowalem je, sadzilem, zbieralem i pakowalem a takze robilem wiele innych rzeczy zwiazanych z ich produkcja. wszystko robilismy oczywiscie razem w 16 osobowym team'ie.

ludzie sa ...... inni.
a kraj cieplejszy niz u nas - tam gdzie bylem bylo cieplej niz w tym samym czasie w Polsce, aczkolwiek na polnocy jest faktycznie zimniej.

wracajac do ludzi to sa bardziej tolerancyjni. moze to i wada a moze i zaleta - zle bo czasem mogliby podpowiedziec "nowemu" co robi zle.
oprocz koniaku dla taty i swietnych wpomnien nic ciekawego nie przywiozlem ;((.
ale takie jest zycie - zarobilem troche kasy i to mi wystarczylo.
zminilem monitorek w kompie, zmodernizowalem kompa w akademiku i jescze full kasy zostalo.

a teraz ciekawostka - plyty na psx'a po przeliczeniu na zlotowki wychodza taniej niz w Polsce i mowie to o oryginalach. za audio placi sie wiecej i za gry na pc chyba tez. pamietam ze plytka evanescence (2003) stala tam za 169 koron (1 korona=0,54zlotego).

musze przyznac ze kraj chol***ie bogaty - widac to po furach - na tej farmie co robilismy w garazu stala bmw z3, merolek coupe i drugi - okularnik kombi. oprocz tego cytrynka xara i na firmie vw transporter i jeszcze jeden prywatny byl ale nie wiem jaki.
zreszta patrzac na autostrade widac to samo: bmw, vw saby, audii i wszystko klasa wyzsza.

ciekawe kiedy u nas tak bedzie.

najlepsze jest to ze mysle o kupnie jakiegos samochodu na raty.

pzdrwm cala brac cdrinfo.pl

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:12.