![]() |
Gdzies wyczytalem ze kiedy sie ma zainstalowany program AnyDVD i zaznaczy w funkcji programu wszystkie napedy wlacznie z nagrywarka DVD (a wszystko jest zaznaczone domyslnie po instalacji) to moga byc dziwne problemy przy wypalaniu. Zeby uniknac problemow nalezy zaznaczyc tylko odtwarzacz DVD, a w przypadku posiadania tylko jednego napedu - nagrywajacego DVD - trzeba go zaznaczyc w AnyDVD tylko podczas odczytu dysku a przy nagrywaniu wylaczyc AnyDVD.
|
witam a ja moge dostac skrypty do nero 5xx,
i jak je zalaczyc itp. z gory dziekuje |
Witam
jesli ktos jest zainteresowany to tutorial do DiscJuggler jest tu http://www.dcevolution.netfirms.com/tutorial.shtml Palacz |
Cytat:
- DVD2DVDR (kompresja,voby,pliki ifo) - IMGTool (konwersja do ISO) (http://www.coujo.de/ib/index.php?act..._name=download - DVDDecrypter (wypalenie ISO) Chociaz u mnie wyniki palenia programem ImgTool Burn (z engine Nero, obecnie 6.0.0.19) są dobre. Kolega fido2001 ma również dobre wyniki paleniem Nero 6.0.0.11 ze skryptem do wypalania DVD. Pozdrawiam Jabba |
Hmm, panie Hutt nagrałam kilka płytek i ...
1. to co nagrywałem z gotowych obrazów iso chodzi bez problemu (3 szt.) 2. zrobiłem jeden backup zgodnie z instrukcją zamieszczoną przez Yeti i ... chodzi bez problemu w komputerze natomiast na stacjonarnym plytka szybko startuje, pokazuje sie krotki wstep i w momencie łądowania menu klops, miły komunikat ze dysk nie moze byc odczytany, płytka Verbatim (10 zł ...budasty tez byc skapy bo ostatnio zepsuł kombinowaniem kilka płyt :) )... w przypadku tego nosnika wykluczam blad mojego stacjonarnego playera, sprawdze na innych odtwarzaczach jeszcze :( p.s. wracam do DVD Decryptera jako podstawowego nagrywacza iso (zrobionych przez ImgTool) pzdr, bud |
Cytat:
Wydaje mi się,ze bedę musial powrócić do prób Jugglera z DVD-RW. A tymczasem "ryzykuję" ;) i palę ten sam film ImgToolem (plus Nero 6.0.0.19). Zobaczę jaki to da wynik. Sprawa jest ciekawa, bo zdaje mi się, że nagrałem już jakis film Jugglerem i poszło dobrze. Tylko nie pamietam który :(. Niestety nie zapisuję tego, więc nie mam możliwości sprawdzenia. Pozdrawiam Jabba P.S. Szkoda 9 zł - my Huttowie jesteśmy nieco skąpi. Poza tym to była moja przedostatnia TDK DVD-R :(. W Delfinie są tylko plusy (całe szczęście,ze je mogę odtwarzać) i DVD-R Verbatim. No ale Verbatim też dobra rzecz. Tylko trzeba jechac i kupić... |
ja tez prosze bo nigdzie nie widze a kazza bede pol roku sciagal:-(
|
lukas69 stuk puk listonosz :)
|
a moze ktos jeszcze
podac skad go sciagnac ? jest dosc zadki i kiedys szukalem a nie znalazlem :)
a propo ma ktos witaminke do niego ? lukas155@wp.pl 8) |
nero jak neron
jest dobry do nagrywania data nic pozatym.
a juz napewno nie do dvd moze nastepna ver, Nero 7 |
Zainstalowałem i testuję :) ... zobaczymy czy program jest lepszy niz Nero w nagrywaniu DVD Video.
|
Rowniez przyłączam się do prośby o tutorial i uwagi na temat Jugglera.
pzdr budasty |
Dzis wieczorem cos naskrobie.:)
|
Disc Juggler - instrukcja
Proszę użytkownika Disc Jugglera (Kolega Yeti) o wpisanie instrukcji palenia DVD z Vobów (z filmem) tym programem. Najlepiej w przyklejonym topiku o paleniu DVD różnymi programami (u góry forum).
Pozdrawiam Jabba |
Re: DiscJuggler kontra Nero
Hej
To raczej nie nowosc, bo Ahead wypuscilo wczoraj (lub przed) patcha do nero, ktory poprawia rozne bledy... Chociaz moge sie mylic. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:22. |