![]() |
Nowość to nie jest bo znam to juz pare lat ale za pierwszym razem też mało nie spadłem z krzesła :D:D:D:D;)
|
Cytat:
u mnie tego wlasnie nie widac :( jak cchesz to moge zrobic screena o najlepszej jakosci, zamiescic na mojej stronce i podac linka, a sam zobaczysz no ale juz sobie teraz wirtualna kreske postawilem i wszystko juz wiem :) hehehe LOL |
wiecie... przy odrobinie zlej woli mozna ogloszenia parafialne tak poprzestawiac zaby wyszedl podobny gniot...
|
remix
Ma ciemniejszą strone i to widocznie, ja na swoim wysłużonym monitorku nawet tego dojrzałem. P.S. Linia jest już od pierwszej linijki od słowa "KU" i leci w dół |
Witam!
staram sie ten tekst ulozyc i zdaje mi sie, ze tego dokonalem, ale nie moge byc pewien na 100% bo ten obrazek nie ma ciemniejszej strony kartki! juz sie pogubilem... czyzby cos mi sie zle wyswietlalo, a moze jestem juz tak glupi po wczorajszej imprezie, ze nie moge pojac o co chodzi... ktos mnie oswieci? |
Nie, no ludzie po zwycięskim meczy Wisły i po wypiciu ładnych paru piw nie powinni tego oglądać... :D Ja już nie mogę :D Niesamowite:D :blee: :jupi:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
LOL :D :D :D
Swietne! To mogl napisac tylko Adam!;) |
hahaha big lolX2, no ciekawe czy to on
|
:D ^_^ :D :D ^_^
oczywiscie ze to on :) |
Adaś Mickiewicz <rotfl and big lol>
http://www.dimitry.kom.pl/pic/list-AM.jpg
Ładny numer z naszego Wieszcza Narodowego :o PS a tak na serio to raczej nie chce mi sie wierzyc, ze to on napisal. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:08. |