![]() |
Re: CD czyta poprawnie cd-r od 2 utworu???
Cytat:
|
Zawsze przed pierwszym utworem musi być 2 sekundy. Jak masz zgraną muzę do obrazu, to przed wypaleniem np. NERO sprawdza co to za plik. I wydaje mi się, że komuniakt wyskoczy przed nagrywaniem obrazu. Te 2 sekundy są niezbędne. :)
|
Cytat:
ja mam tak, jak piszesz, ale przecierz mona spawac recznie edytujac cue od audio i tam sie wpisuje wartosci pauzy dla kazdego utworu, a potem spawac to kilkoma roznymi progsami - moze ktorys dopuszcza 0 pauzy? - podkreslam ze nie wiem i strzelalem, bo feurio nie znam, a nim palil wiatr12 |
Cytat:
|
troche strzelam, bo nawet nie wiem czy jakis sprzet na to pozwala: czy przed pierwszym utorkiem zostawiles dwie sekundy pauzy? jest ona wymagana w standardzie Audio
jesli pisz herezje - to sorry :) |
gram Feurio zbior wave teac540, płyta jest zamknieta. przy paleniu cue tez ten problem czasami wychodził.
|
Jaką metodą nagrałeś płytę? Wydaje mi się, że Track-At-Once (TAO) z do ścieżek audio należy stosować metodą Disc-At-Once (DAO) i zawsze zamykać CD. Nagrywaj prędkością 8x-16x dla ścieżek audio.
|
CD czyta poprawnie cd-r od 2 utworu???
Witam,
Cd zestrojone, a płyty grane czyta od 2 utwory jak cofne na 1 to juz sobie poradzi, a jak staruje z pierwszego to mieli. Płyty gram wolno x4 i czasami taka kicha co jest? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49. |