![]() |
Cytat:
|
a czy nie można użyć Total Commandera, włożyć krążek z XP i wziąźć szukaj !? po co robić wszystko na piechotę :) Andrzej9... no sorry, ale ja tego nie sprawdzałem jak jest naprawdę...
|
Cytat:
katalog i386 na CD z instalka XP plik title.wm_ zmienic rozszerzenie na .cab, otwieramy za pomoca WinZip'a\WinRAR'a ;) |
Przeczytalem :) A teraz Ty przeczytaj to, co napisalem ja ;)
Przeczytalem to, gdzie mozna znalezc ten plik i dlatego szukalem katalogu i386. Jednak nie mam w nim pliku o takiej nazwie, ale poniewaz katalogow i386 jest kilka, to moze po prostu nie znalazlem wlasciwego. Dlatego pytam o pelna sciezke. |
to przeczytaj sobie co skrobnął Y@nkee_PL
w katalogu i386 znajdziesz plik intro.wm_ zmien rozszerzenie tego pliku na .cab, otworz za pomoca WinZipa/WinRARa i włala :) |
hmmm, moglibyscie podac mi dokladna sciezke, gdzie mozna znalezc ten plik? Znalazlem katalog i386 (nawet kilka), ale tam nic nie bylo...
|
:)Fajny kawalek, nigdy go w calosci nie przesluchalem, az do dzis. Ciekawe jak by sie do niego na DISCO tanczylo :peace: ;)
|
tak, dziękuję to ta muzyka
|
ja tam od dawna mam dźwięk tak jak odpalasię płytke z plejaka na plejaku :) ale ten z XP to w ogóle najlepsze co wyszło wujkowi Billowi Geyowi :)
|
Fajna muzyczka :D
|
:D /\/\cDrive, po twoim adresie widac, ze rzeczywiscie lubisz XP^_^
|
CIAPEK & /\/\cDrive
sprawdzcie skrzyneczki 8) |
Cytat:
|
Mam pytanie: czy mógłby ktoś z was przesłać mi ten kawałek na maila?? Nie mam zamiaru przechodzić na Windowsa XP bo mam za słabego kompa, więc jeżeli nie waży on aż tak duż to byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie mi go. Jakby ktoś chciał mi go wysłać to oto mój mail: windows_me@wp.pl
|
NO!;) Ja myśle!!! :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |