![]() |
Potrzebne sterowniki pod WinXP do ...
Do karty
Zoltrix CMD PCI-0649 Ultra DMA IDE Controller Szukam, szukam.... i nic. Bodzo mi potrzebne :buu: |
|
W windowsie są sterowniki do tego kontrolera. Ja mam ST Lab CMD PCI-0649 i pracuje właśnie na tych windowsowych.
|
Cytat:
dzieki z linki |
Obadaj na www.driverguide.com jak dla mnie za***ista.
|
Cytat:
Pewien maly, irytujacy drobiazg: -np. na HighPointa trzeba sie rejestrowac i logowac!!! I na co to? Stronka HPointa z driverami jest platna? |
dzieki, ale jak na stronie producenta na xp nie ma to raczej nigdzie nie bedzie.
Na plytce z xp są pliki sterow do karty. (atapi.sys, cmdide.sys, pciidex.sys) moze wygrzebie jeszcze ten plik .inf i sie zrobi stery pod xp :) |
Cytat:
|
Cytat:
Service pack do xp aktualizował pliki atapi.sys i pciidex.sys (taka drobna uwaga, żebyś nie złożył "pomieszanych" sterowników) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
co do mieszania to bez obaw :fiu: PS co do pliku mshdc.inf to brawo - strzał w 10 :D a to fragment pliku inf ;) ;************************************************* *** ; Generic PCI IDE Controller (UNKNOWN_PCI_IDE) [pciide_Inst] CopyFiles = @pciide.sys CopyFiles = @pciidex.sys CopyFiles = @atapi.sys A tu są sterowniki. PS Gdyby nie Blaze to dalej szukalbym tego inf'a ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:36. |