![]() |
już wypala wszystkie plytki. aspi miałem zainstalowanie al jakąs starsza wersję tera zainstalowałem 4,52 i już wszystko działa i dzięki wam wszystkim za poświęcony czas.
|
Sprawdź ją na innym komputerze. Ja tam bedzie tak samo, to oddają ją na gwarancje.
|
może to wina ...płytek ?
jeśli nie. sprawdziłbym nagrywarkę na innym kompie ,jeśli będzie to samo ...nagrywarka wygląda na nową ,tak więc czyżby pozostaje serwis...? |
DMA właczone ASPI zainstalowane Bios nowy jest i dalej nie chce wypalać co w takim razie mam robić?
|
zaktualizowac bioska w tym litku, zainstalowac ASPI, sprawdzic DMA itp
jak nie pomoze to bedziemy sie dalej martwic napisz tez w jakich okolicznosciach doszlo do zmulki - moze jakis soft zainstalowales i sie zkopalo |
nie chce wypalac płyt
Mam problem jak w temacie ostatni moja nagrywarka zaczęla troche szwankowaćdzisaij wypalałem lyte audio dla kumpla i nero zatrzymał sie na 4% i dalej nic. Spróbowałem wypala przez CloneCD wogóle nie ruszyło 0% przez 20 minut... Alcoholem tez próbowałem i nic.
Mam nagrywarke Liteona 48x24x48x używam programu nero5i wszystkich wyzej wymienionych. proszę o pomoc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18. |