Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Nero 6.0.0.19 PL (https://forum.cdrinfo.pl/f2/nero-6-0-0-19-pl-26153/)

cybermat16 18.10.2003 11:23

A no pewnie że się cieszę :jupi:
Każdy się cieszy jak jego ulubiony program do nagrywanie nie spawia mu żadnych problemów, i nieprzyjemnych niespodzianek ^_^

Spooky 18.10.2003 11:09

Cytat:

A umie NERO 60019 nagrywa płyty autdio bez najmniejszych problemów wszystkie utwory działają, a czas w jakim nagrywa płytki uzalezniony jest tylko od tego jaką prędkość nagrania wybiorę
To sie ciesz umnie niestety nie bylo tak kolorowo i nie zamierzam jeszcze raz instalowac tego shitu

cybermat16 15.10.2003 22:05

A umie NERO 60019 nagrywa płyty autdio bez najmniejszych problemów wszystkie utwory działają, a czas w jakim nagrywa płytki uzalezniony jest tylko od tego jaką prędkość nagrania wybiorę ^_^

Spooky 14.10.2003 15:55

nero 6.0.0.19

Ta wersja zle mi wypala plytki audio tzn trwa to znacznie dluzej niz powinno a jak juz wypluje plytke to dziala co trzecia moze piosenka i to tylko fragmentami POZDRAWIAM

Toledo 08.10.2003 07:43

OK. :3msie:

eloise 07.10.2003 19:49

Cytat:

Toledo napisa***322;(a)

Ciekway tyko jestem co to za zagraniczny autorytet to napisał

szczerze to nie wiem, podanie "nick-ów" tych osób (dwóch) tutaj niewiele da, więc nie widzę sensu, niestety adresu forum podać nie mogę, bo naruszę regulamin (jest to forum z "pewnymi linkami", które by tu nie przeszły)

myślę że Polacy to nie gesi, bo na tym FORUM są lepsi Fachowcy od tego, którzy potrafią bez żadnych wytycznych przetestować NERO v6.00.19. ;)

uwierz mi w to akurat nie wątpiłem ani przez chwilę, przykro mi, że odebrałeś to w ten sposób, moim zamiarem było tylko przytoczenie wypowiedzi innych osób zmagających się z tym samym programem i jego błędami

-Sid-The-Rat=> 07.10.2003 19:07

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
naturalnie, że mogę - niestety znów będzie to po angielsku, nie podejmuję się tłumaczenia bo mógłbym wprowadzić innych użytkowników w błąd (kiedyś zamieściłem podobne info odnośnie nagrywania "za dużych" plików w Nero, wówczas Sid przetłumaczył,wielkie dzięki mu za to, ale stwierdził, że nie wydaje mu się aby to była prawda, informacja jednak była prawdziwa)

Sid po raz kolejny proszę Cię o przetłumaczenie

pozdrawiam

jasne :)

" what I found was that when you try to make an audio cd in DAO it will keep coming up with "invalid field" errors .. I lowered the write to the lowest possible setting and it still did it. So I played around with it for a while and thought I would try Track_at_once ,, well the first time with that setting and it at the maximum write speed it worked like a charm .. "

wolne tlumaczenie:

moje odkrycie dotyczy kompilacji Audio CD - przy paleniu ich w trybie DAO program zglaszal bledy 'invalid field' - sytuacja nie zmienila sie po zminimalizowaniu predkosci nagrywania - postanowilem wiec sprawdzic tryb TAO i ku memu zaskoczeniu za pierwszym razem i z maksymalna predkoscia wszystko nagralo sie dobrze

"I've already reported in another thread a BIG bug in 6.0.0.19 - whenever you try to change the media dates (on the Dates tab), Nero crashes without any error message..."

wolne tlumaczenie

zglosilem juz kolejny duzy blad nero .19 - przy jakiejkolwiek manipulacji opcjami w zakladne 'daty/czas' program wykrzacza sie bez podania zadnego bledu

faktycznie - poprzedni blad brzmial dla mnie tak absurdalnie ze nie uwierzylem w taka niefrasoblisowsc nero (teraz juz nic mnie nie zaskoczy :))
te sa dosc stadardowe jak na nero :)

ps. nie wiem co to za blad 'invalid field' - sadze ze moze dotyczyc cdtextu (czyli subkanalow) ale to tylko moj strzal i domysl

Toledo 07.10.2003 19:02

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
naturalnie, że mogę - niestety znów będzie to po angielsku, nie podejmuję się tłumaczenia bo mógłbym wprowadzić innych użytkowników w błąd (kiedyś zamieściłem podobne info odnośnie nagrywania "za dużych" plików w Nero, wówczas Sid przetłumaczył,wielkie dzięki mu za to, ale stwierdził, że nie wydaje mu się aby to była prawda, informacja jednak była prawdziwa)

oto pierwsza wypowiedź:

" what I found was that when you try to make an audio cd in DAO it will keep coming up with "invalid field" errors .. I lowered the write to the lowest possible setting and it still did it. So I played around with it for a while and thought I would try Track_at_once ,, well the first time with that setting and it at the maximum write speed it worked like a charm .. "

i kolejna:

"I've already reported in another thread a BIG bug in 6.0.0.19 - whenever you try to change the media dates (on the Dates tab), Nero crashes without any error message..."

pozdrawiam

Jest to wyrwane z kontekstu.
Przetłumaczę ci to jak najdokładniej, to nie żaden problem:

"coś co znalazłem było, że kiedy próbuje zrobić audio CD w DAO to wyjdzie "niewielki problem" dalej błędy ?.. Obniżyłem szybkość do najniższego możliwego ustawienia i nadal jest to samo. Więc zagrałem i przez chwilę pomyślałem, że spróbuję Track_at_once ,, teraz dobrze, pierwszy raz wyszło z tymi ustawieniami i z tą maksymalną szybkością zapisu, na której to szybkości pracowało już jest teraz uroczo .. "

i kolejna:

"Już zgłosiłem, w innym wątku DUŻY błąd w 6.0.0.19 - kiedykolwiek próbujesz zmienić medialne daty (na tabulatorze Dat), Nero rozbija się bez jakiegokolwiek meldunku o błędzie..."

To już wszystko :)
Ciekway tyko jestem co to za zagraniczny autorytet to napisał, myślę że Polacy to nie gesi, bo na tym FORUM są lepsi Fachowcy od tego, którzy potrafią bez żadnych wytycznych przetestować NERO v6.00.19. ;)

eloise 07.10.2003 16:24

Cytat:

Yeti napisa***322;(a)
Moze podasz wiecej info ?

oto pierwsza wypowiedź:

i kolejna:

pozdrawiam

-Sid-The-Rat=> 07.10.2003 11:12

nero w kregach cdfreaks jest takim fajnym zwierzatkiem ktore w kazdej kolejnej wersji dodaje tyle bledow ile naprawilo - w sumie to w swiecie programistwo jest normalne - ale z jakiegos powodu to nero wlasnie stalo sie wrecz przyslowiowe pod tym wzgledem

wiec skoro dziala overburning to pewnie sa problemy z malymi plytami czy cdtextem :)

Yeti 07.10.2003 10:48

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
niestety ta wersja też nie jest wolna od wad
Moze podasz wiecej info ?

eloise 06.10.2003 22:45

niestety ta wersja też nie jest wolna od wad

SEBAW 05.10.2003 12:27

A bo największe problemy ukazały się w wersji 6.0.0.15 oraz 5.5.10.50. A nowe nero 6.0.0.19 nie ma tych błędów.

cebit 05.10.2003 12:25

Dlaczego pierwszza dobar 6??
Ja mam 6.0.0.9 i wszytstko działa bardzo dobrze !!!

Toledo 04.10.2003 03:02

Re: Tajemnicza ikonka

Cytat:

Rynio napisa***322;(a)
Zainstalowałem. W oknie Menedżera Nero, pojawia się na samym dole pod listą dysków niezidentyfikowana ikona, niepołączona z niczym. Jeśli sie ją kliknie to wyskakuje komunikat o błędzie i następuje zamknięcie Nero. Może ktoś wie co tu jest grane?
Dziwne co piszesz, umnie sprawdzałem i jak narazie jest wszystko OK, w oknie Menedżera Nero, wszystkie ikony działają. Jeszcze ani razu nie wywaliło mi żadnego błędu.
Może coś przy instalowaniu skopałeś ??? a odinstalowałeś starą wersje ???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:37.