![]() |
Liteon ??? Czy Warto ???
MAM PYTANIE. :czytaj:
CO MYŚLICIE O NAGRYWARCE LITEON LTR-52327 CZY OPŁACA SIĘ JĄ KUPIĆ?? (chodzi mi o łamanie zabezpieczeń,korekcję błędów i jakość zapisu...nie wzoruje sie na testach...czekam na wasze opinie...) LUB CZY ZA JEJ CENĘ KUPIĆ COŚ INNEGO?? JEŚLI WIECIE COŚ NA TEMAT JEJ AWARYJNOŚCI TEŻ NAPISZCIE. PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI. DZIEKI WSZYSTKIM Z GÓRY. :cool: |
Warto, ale polecam Ci LG GCE8525B, ponieważ ma te same prędkości jak ten Lite-On a od niego nie odstaje.
|
Re: Liteon ??? Czy Warto ???
Cytat:
A tak na serio to nie używaj capsa jak piszesz posty bo Cię ludziska będą jechać. Pozdrowionka |
Re: Re: Liteon ??? Czy Warto ???
Cytat:
Ale ty masz problemy Surff idioto!! Co cie obchodzi czy pisze z duzej czy z malej?? Specjalnie tak napisalem.... |
Re: Re: Re: Liteon ??? Czy Warto ???
Cytat:
Surff nawet ujal to zbyt delikatnie. Twoje pytanie jest tak glupie i lamerskie, szczegolnie tekst: "chodzi mi o łamanie zabezpieczeń,korekcję błędów i jakość zapisu...nie wzoruje sie na testach...czekam na wasze opinie..." opinie ma kazdy inna, a testy na cdrinfo sa bardzo obiektywne. A najbardziej rozbawilo mnie dodane na koniec: "PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI." Co do Caps Loacka zgadzam sie w 100%. |
tede_w chyba nie mogl znalazl klawisza Caps Lock i sie troche zirytowal :)
(o netykiecie nawet mu nie bede wspominal, bo sie znow zestresuje) |
Cytat:
Chamstwo na forum chyba nie jest mile widziane. tede_w - jak ktoś Ci grzecznie zwraca uwagę, to bądź łaskaw nie używać epitetów. |
tede - to nie jest forum grupy wzajemnej adoracji dla dresow - tu NIE jest dobra reakcja obrazanie osoby ktora osmielila sie zwrocic uwage
nastepny taki czyn - i poszukasz innego forum |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:02. |