Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Liteon ??? Czy Warto ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/liteon-czy-warto-26194/)

tede_w 03.10.2003 17:43

Liteon ??? Czy Warto ???

MAM PYTANIE. :czytaj:

CO MYŚLICIE O NAGRYWARCE LITEON LTR-52327
CZY OPŁACA SIĘ JĄ KUPIĆ?? (chodzi mi o łamanie zabezpieczeń,korekcję błędów i jakość zapisu...nie wzoruje sie na testach...czekam na wasze opinie...)

LUB CZY ZA JEJ CENĘ KUPIĆ COŚ INNEGO??
JEŚLI WIECIE COŚ NA TEMAT JEJ AWARYJNOŚCI TEŻ NAPISZCIE.
PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI.
DZIEKI WSZYSTKIM Z GÓRY. :cool:

/\/\cDrive 03.10.2003 17:52

Warto, ale polecam Ci LG GCE8525B, ponieważ ma te same prędkości jak ten Lite-On a od niego nie odstaje.

surff 03.10.2003 18:18

Re: Liteon ??? Czy Warto ???

Cytat:

tede_w napisa***322;(a)
MAM PYTANIE. :czytaj:

CO MYŚLICIE O NAGRYWARCE LITEON LTR-52327
CZY OPŁACA SIĘ JĄ KUPIĆ?? (chodzi mi o łamanie zabezpieczeń,korekcję błędów i jakość zapisu...nie wzoruje sie na testach...czekam na wasze opinie...)

LUB CZY ZA JEJ CENĘ KUPIĆ COŚ INNEGO??
JEŚLI WIECIE COŚ NA TEMAT JEJ AWARYJNOŚCI TEŻ NAPISZCIE.
PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI.
DZIEKI WSZYSTKIM Z GÓRY. :cool:

Po lewej stronie klawiatury jest taki przycisk z napisem Caps Lock. Jeśli miałbyś chwilę czasu naciśnij go i popatrz czy zgasła diodka po prawej stronie klawiatury. Jeśli zgasła to możesz zabrać się za pisanie kolejnych postów.

A tak na serio to nie używaj capsa jak piszesz posty bo Cię ludziska będą jechać.

Pozdrowionka

tede_w 03.10.2003 19:10

Re: Re: Liteon ??? Czy Warto ???

Cytat:

surff napisa***322;(a)
Po lewej stronie klawiatury jest taki przycisk z napisem Caps Lock. Jeśli miałbyś chwilę czasu naciśnij go i popatrz czy zgasła diodka po prawej stronie klawiatury. Jeśli zgasła to możesz zabrać się za pisanie kolejnych postów.

A tak na serio to nie używaj capsa jak piszesz posty bo Cię ludziska będą jechać.

Pozdrowionka

Ale ty masz problemy Surff idioto!! Co cie obchodzi czy pisze z duzej czy z malej?? Specjalnie tak napisalem....

pawelblu 03.10.2003 19:21

Re: Re: Re: Liteon ??? Czy Warto ???

Cytat:

tede_w napisa***322;(a)
Ale ty masz problemy Surff idioto!! Co cie obchodzi czy pisze z duzej czy z malej?? Specjalnie tak napisalem....
Jak sie bedziesz tak zwracal do userow ktorzy dobrze Ci radza to dlugo tu nie posiedzisz.
Surff nawet ujal to zbyt delikatnie. Twoje pytanie jest tak glupie i lamerskie, szczegolnie tekst: "chodzi mi o łamanie zabezpieczeń,korekcję błędów i jakość zapisu...nie wzoruje sie na testach...czekam na wasze opinie..." opinie ma kazdy inna, a testy na cdrinfo sa bardzo obiektywne.
A najbardziej rozbawilo mnie dodane na koniec: "PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI."
Co do Caps Loacka zgadzam sie w 100%.

cinma 03.10.2003 19:23

tede_w chyba nie mogl znalazl klawisza Caps Lock i sie troche zirytowal :)
(o netykiecie nawet mu nie bede wspominal, bo sie znow zestresuje)

paput2000 03.10.2003 20:39

Cytat:

tede_w napisa***322;(a)
Panowie Moderatorzy - gdzie wasza reakcja.
Chamstwo na forum chyba nie jest mile widziane.

tede_w - jak ktoś Ci grzecznie zwraca uwagę, to bądź łaskaw nie używać epitetów.

-Sid-The-Rat=> 03.10.2003 20:59

tede - to nie jest forum grupy wzajemnej adoracji dla dresow - tu NIE jest dobra reakcja obrazanie osoby ktora osmielila sie zwrocic uwage

nastepny taki czyn - i poszukasz innego forum

ThanatoS 03.10.2003 21:05

Cytat:

tede_w napisa***322;(a)
Kolega Surff napisal bardzo dobrze, gdybym sam tutaj byl szybciej tez bym to napisal. Sid juz postraszyl, wiec ja nie musze. Ale dostajesz ostra reprymende. Ja traktuje krotko takie wyskoki.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:02.