![]() |
nero coś jest nie tak
Ilość załączników: 1
po formacie chciałem zainstalować wersję jaką miałem dawniej (5 coś) i lipa co zrobić (macie obrazek)
|
NERO czasami na końcu instalacji zatrzymuje się i nie widać reakcji. Trzeba poczekać nawet do 30 sekund i wtedy pojawi się okno o ukończeniu instalcji. A ty może w tym czasie przerwałeś instalcje ???
|
tzn dzieje się to na samym początku prawie odrazu wtedy gdy trza wybrać parametry itp o to mi chodziło
|
Jeżeli używasz win xp to przed instalacją Nerona wyłącz nagrywnaie mi to pomogło.
Pozdrówka ps.a może Neron uszkodzony |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Jest tam nowsza wersja (2.0 dokladnie) |
eee zainstalowałem i lipa nadal to samo wcześniej(przed formatem) było dobrze bez żadnych dodatkowych instalerów
|
mialem to samo jak instalowalem alkohola, problemu nie udalo mi sie rozwiazac do dzis - zalozylem nowego IE 6.0, zaladowalem najnowszy instaler... i kupa
podobny problem u kumpla rozwiazalem usuwajac z katalogu 'installer' (w kazdej wersji win jest gdzie indziej, zawiera takie katalogi po 24 znaki skladajace sie z random literek) katalog ktory utworzyl nero (tak samo wpis z rejestru) i poszlo ale u mnie w domu do dzis nie moge zalozyc alkohola na w98 (na w2k sie udalo) |
Sid nie wiesz jaka jest może jak ten plik się nazywa
(na początku nie chciał mi się alcohol zainstalować to olałem dopiero jkiś czas temu się udało) |
hmm - to nie plik
np w winxp ejst taki katalog w documents and settings/username/temp/installer/{adfe-546f=f346erg} - cos w ten desen - w kazdym winie jest gdzie indziej - ale ma tak samo porabane nazwy skladnikow w tym katalogu znajdziesz pliki ktore pozwola jednoznacznie zidentyfikowac co to za program tam siedzi - znajdz ten od nero i wywal potem (albo najpierw :)) wywal z rejestru wszsytkie wpisy z nazwa taka jaka ma ten katalog |
hmmm w regedit wpisałem nero i pojawiło się po prawej było {275D9DB5-5FF5-11CF-A5E1-00AA006BBF16} szukam tego w znajdź i nima lipa
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |