![]() |
warto to zrobic - chocby dla pozbycia sie smiecia z systemu
|
Ilość załączników: 1
a moze po zmianie karty powinienem sformatowac dysk z systeem .. bo zostaly mi jeszcze opisy ze starej karty graficznej ...
|
Sprawdz czy w menadzerze urzadzen masz pci multimedia device lub cos w tym stylu oczywiscie jako niezainstalowane urzadzenie jesli tak to zainstaluj wdm nvidii i mozesz przechwytywac pod virtual dubem
jesli nie masz dodatkowego urzadzenia tzn nie masz vivo a kabelek z wejsciem dostales ?? |
Bo masz jakąś nie firmówkę.
|
Ilość załączników: 1
wiec jak to jest ?
na poprzedniej karcie producenta program odczytal .. a na tej jest poprosu nVidia ... takie cfaniaczki jestescie to maci raport: |
no normalne
|
Producent karty to napewno nie NVIDIA ...ale chip zastosowany na niej GeForce 4 Ti-4200 to napewno jest Nvidia ....;)
|
hmmm....
no comments orginalek nvidii :D |
GF4 Ti4200
No wiec mam taka karte i mam kilka pytan. Kupielm ja w sklepie [ver. OEM] noi na plytce jakie dostalem byly tylko jakis dentki. Jakies kabelki itd.
1.) To ma p.o.d.o.b.n.o. VIVO ... no i tak juz kombinuje ... i nie wiem jak sie tego uzywa ... slyszalem ze mozna przechwytywac video przez tv-in... No wiec jak ? Na normanuch detonatorach pisze ze nie mozna odnalezc urzadzenia przechwytujacego wideo (( No to co ja mam zrobic .. czym sprawdzic czy ta karta zeczywiscie VIVO jest? W AIDA32 nic nie pisze na temat wejscia/wyjscia tv 2.) No ze wzgeludu ze ta karta to oem byl to nie wiem dokladnie jaka to firma jest... W AIDA32 pokazuje mi ze producentem jest ... NVIDIA ??? ... czyzbym mial orinalka NVIDII ??? A dodatkowo na wiatraczku karty jest logo NVIDII ... nci innego nie pisze Doradzcie .... dzieki pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:00. |