![]() |
UFO i SafeDisc2.9
Cześć!
Mam problem. Próbuję zrobić kopię gry UFO. ClonyXXL rozpoznaje mi SafeDisc2.9. Używam Profilera, ale tam nie ma takiego profilu. Próbowałem kopiować przy profilu innym, płyta się skopiowała i zainstalowałem z niej grę, ale nie mogę jej uruchomić!! Przy próbie uruchomienia gry wyskakuje mi informacja aby włożyć płytę a później pojawia się okno z napisem SafeDisc2 i to już koniec uruchamiania programu. Czy może mi ktoś pomóc? Do tej pory nie zdażyło mi się coś takiego!! Mam nagrywarkę LG CED 8120B i wszystkie kopie chodziły bez błędu. |
Zapomnij o kopiowaniu SafeDisc 2.9 na tej nagrywarce. Jedynym rozwiązaniem jest dołączenie do gry "rodzynka" lub skorzystanie z nagrywarki, która potrafi poprawnie skopiować to zabezpieczenie.
|
Cytat:
A czy ktoś ma "rodzynka" lub gdzie go znaleźć? Ewentualnie które nagrywarki daja sobie radę z SD2.9? |
1.) nie pytaj tu o rodzynki ... a zajdziesz je na CUKIER S.A. [patrz podpis]
2.) ewentualnie jak chcesz sie pomeczyc sprobuj ClonyXXL-Alcoholer-BlindWrite 3.) LiteON powinien sobie poradzic :), ale ja sie nie znam :) |
LG CED-8120B nie poradzi sobie z SafeDisc 2 ,a co dopiero z SafeDisc 2.9 ...8) .
Poprostu nagrywarka nie posiada poprawnej korekcji EFM. Poczytaj przyklejonego FAQ o korekcji EFM i wykonaj test (sd2old) .Sam zobaczysz ...8) Wiem bo sam miałem tą nagrywarkę przez jakiś czas. Jeśli chodzi o SafeDisc 2.9 to nawet najnowsze nagrywarki Lite-On które posiadają poprawną korekcję EFM (Dwie owieczki) mają problemy z tak słabymi sektorami jakie posiada SafeDisc 2.9 . .............Pozdrawiam :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:31. |