![]() |
Cytat:
Po postawieniu systemu ...i po dłuższym okresie użytkowania ,zainstalowałem SP1 ...system spowolnił. Po nowym zainstalowaniu WinXP z zintegrowanym SP1 ...system całkiem inaczej działał z SP1. ................;) |
Cytat:
|
jest tych numerkow kilka conajmniej, ja akurat uzywalem tez tego :chytry:
|
Cytat:
|
tez przez rok jechalem na xp prof i nie czulem potrzeby aktualizacji
i musze powiedziec, ze to byl wielki blad. SP1 znacznie przyspieszyl dzialanie systemu - to jest dla mnie najwazniejsze. Optymalnie jest zainstalowac system od nowa korzystajac z plytki xp ze zintegrowanym sp1 :) Wbrew pozorom te wszystkie dodatki poza zasmiecaniem przynosza wymierne korzysci;) |
nie wiem czy jestem tym bardziej doswiadczonym, ale powiem jedno - SP1 dla XP obowiazkowe ;)
ja osobiscie mam XP z SP1 + ~90% dostepych lat, problemy? jakos nie odnotowalem :) jesli chcesz SP1, ale twoj XP jest "sprawny inaczej" i stad niemoznosc instalacji ( :P ) to daj znac na skrzynie (moze byc GG jesli mnie zlapiesz) a znajdzie sie lekarstwo na twoje bole glowy :glaszcze: :zeby: Pozdro. |
Poprawki do WindowsaXP prof.
Dzisiaj, nieświadomy niebezpieczeństwa poważnego bólu głowy, wszedłem na stronę, skąd można pobrać uaktualnienia do winXP.
http://www.microsoft.com/downloads/r...DisplayLang=pl Ponieważ nie chcę :chytry: instalować SP1 proszę bardziej doświadczonych kolegów o pomoc w wyborze poprawek, które są niezbędne. Jeżeli ktoś zechce poświęcić nieco czasu i podać mi numery poprawek które powinienem zainstalować będę bardzo wdzięczny. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |