![]() |
Dziękuje za odpowiedz widze że będe musiał sam pokombinować - ale może ktoś prubował już coś takiego zrobić ??
MOże są jakieś progamy specjalne do tego celu żeby jakoś znormalizować prędkości ?? |
nie wiem czy da sie nagrac, ale na pewno bedzie problem z odczytem wynikajacy z predkosci - standard dvd przwiduje"troche" wyzsze transfery :) tzn wielkokrotnosc 1350 zamiast 150, wiec beda problemy z rozkreceniem plytki do wymaganej predkosci
|
Cytat:
Cytat:
|
dziękuje za odpowiedzi i za uświadomienie co niektórych bajkopisarzy
a co do obrazu płyty DVD który ma te przykładowe 700-800 MB - gdyby taki obraz nagrać na płytke CD-R czy będzie ona odczytywana prawidłowo ? np. czy będzie autostart po włożeniu do komputera czy może będzie tylko możliwość odczytu danych ? konkretnie chodzi mi o to czy konsola (ps2) to odczyta |
a co do obrazu płyty DVD który ma te przykładowe 700-800 MB - gdyby taki obraz nagrać na płytke CD-R czy będzie ona odczytywana prawidłowo ? np. czy będzie autostart po włożeniu do komputera czy może będzie tylko możliwość odczytu danych ? konkretnie chodzi mi o to czy konsola (ps2) to odczyta |
nowe nagrywarki cdr tak jak i stare nienagraja ci plyty DVD chocbys w blaganiach przebil 1000x faceta ktory w usterce prosil drukarke o drukowanie :D
nienagra takze plyty dvd jesli jej obraz mialby chocby 2kb :jezyk: z technicznego punktu widzienia problem tkwi w ukladzie laserowym z marketingowego punktu widzienia tez jest to niemozliwe ;) jedyne rozwiazanie to zakup DVDRwypalarki :cool: a i jeszcze jedno: nielegalne powielanie wlasnosci intelektualnej bez zgody wlasciciela jest groznym ;)przestepstwem i jest karane ;p :rotfl: |
Re: Czy jest możliwość nagrywania płyt DVD+ czy - na zwykłej nagrywarce ??
Cytat:
Plyty DVD nie nagrasz niezaleznie od wielkosci materialu jaki masz do nagrania :D |
Re: jest taka mozliwosc na 100%
Cytat:
|
jest taka mozliwosc na 100%
po uiszczeniu jakis 250$ zacznie ci nagrywac na dvd+r;)
|
Żadna nagrywarka cdrw NIE nagra nic na dyskach DVD-R +/- RW+/- !!!!!!!
|
Czy jest możliwość nagrywania płyt DVD+ czy - na zwykłej nagrywarce ??
Nie chce wyjść na skonczonego idiote ale doszły mnie słuchy od paru "expertów" że jest coś takiego możliwe dotyczy to ponoć płyt DVDR + lub - sam osobiście w to nie wierze ale może jednak.... ????
źle sie wyraziłem (a raczej kolega ) konkretnie chodzi mi o to czy można nagrywać obrazy płyt DVD które zajmują do 700 mb (playstation 2) na płyty DVD w normalnych nagrywarkach ?? a jeszcze lepiej czy taki obraz dało by sie nagrać na płyte CD-R ?? prosze o odpowiedz |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:32. |