![]() |
1rstwap loga i dzwonki
Zarejestrowalem sie na tej ciekawej stronce http://www.1rstwap.com do wysylania smsow. Mam pewien problem wybierajac zakladke w mobile services --> Ringtones & Logos --> download logo --> pokazuja sie kategorie i typy log do wyboru, ale nie ma obrazkow :-( ??? A jak jest u was z tym.
ps. jest tam tez opcja do wysylania swojego loga stworzonego w np paincie (przepis jest podany na stronce) to akurat mi dziala bezbledznie wyslalem juz kilka swoich. Z gory dzieki za odp... |
Mogę tylko powiedzieć tyle - u mnie sprawa wygląda tak samo... :(
|
Hehe, ja to zawsze robie tak, ze wchodze np. na wapster.pl biore jakie chce (tzn. "screenuje" Logo managerem) zapisuje jako .bmp i wysylam jako swoje z 1rstwap'a :)... chyba najlepszy sposob :)
pozdro ;) ps - dzwonki mi zas w ogole nie dzialaja :( |
a ja mam idee i nie moge sie tam zarejestrowac :(
|
W jaki sposób można "screenować" Logo Managerem?
|
Mozna zrobic zwyklego print screena i obrobic w paincie i bedzie ok
przetestowalem ten sposob i dziala bez problemu |
Aha - no to nieźle - trzeba będzie spróbować :jupi:
|
W LM jest EDIT > Capture czy jakos tak, moze to niezgodne z prawda, bo mowie z pamieci ;)
pozdro ;) |
a jest tu ktos kto ma idee i sie zarejestrowal ???
|
Cytat:
pozdro ;) |
Jakby nie można się było zarejestrować ze wszystkich numerów (to znaczy od jakiegokolwiek polskiego operatora) to by to była jawna dyskryminacja :P
|
mam idee (504...) i nie moge ... pisze ze costam operator nieporawny czy cus :blee: :(::buu:
|
Podobno teraz 1stWap nie akceptuje numerow zaczynajacych sie na 5.. i 69. :|
|
Z ideii i + juz sie nie zarejestrujecie... zablokowano mozliwosc wysylania smsow do tych sieci. Zostala juz tylko era... ale pewnie to juz nie potrwa dlugo :/
|
Chyba dzisiaj z ciekawości sprawdzę czy idą mi smsy na Plusa z 1stwap'a... :o
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |