![]() |
Powiem Ci tak. zanim wrzucilem tube i wzmacniacz "jechalem" na samych "sonkach" i glowa mi booolala od basu. Graja pieknie. Czysto.
Tylko kwestia wytlumienia polki, aby ci bas nie "uciekal" bokami a szedl na kabine. |
|
|
Cytat:
BTW czym sterujesz tymi głośnikami?? |
Nie wypowiem sie nma temat tych glosnikow (bardzo tanio - chyba ze to cena jednego ?? ) nie znam ich. Opinie zas kraza o ich glosnikach dobre.
Ja zainwestowalem w SONY oprocz radia: radio - Pineer DEH-P 3500 MP (bodajze :) ) polka - TU drzwi - TU tuba - 2x TU seria CW - 2C wzmacniacz - Boshmann-a 900W wymiata milo :D |
Cytat:
Jestem szczęśliwym posiadaczem JVC KD-SX998R i chce sobie założyć czterodrożne gośniki Pioneera (podaję link do produktu: klik:)) - mam okazje je kupić w niskiej cenie - 290 zeta. Moze słyszałeś kiedys w akcji coś podobnego, czterodrożnego. Jak to w ogóle działa. Jak w ogle oceniasz nagłośnienie Pioneera?? Głośniki będę montował z tyłu - w przednich drzwiach mam oryginalne citroenowskie 13" i są ok. |
W pracy nie mam GG wiec bede Cie tu pytal.
W zeszlym tyg. skonczyli mi wlasnie robic naglosnienie, moze w czyms pomoge ? |
CAR AUDIO - pomoc potrzebna.
Poszukje kogoś kto ma pojęcie o CAR AUDIO. Mam kilka pytań, a tematem się nie interesowałem od dawna i nie orientuję się w nowych modelach sprzętu - konkretnie chodzi mni o sprawę nagłośnienia auta.
Zapraszam na GG# 825905 i pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |