Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dziwna historia?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dziwna-historia-26570/)

pawelblu 21.10.2003 14:45

czyli CDRW to zwykle CDR !!! - po prostu producenci z nas kase zdzieraja (plyte nagrywa sie normalnie a erase system nagrywarki przeprowadza proszkiem - wystarcza na kilka lat, a potem nagrywarka przesaje dzialac :) - to by sie zgadzalo !!)

nimal 21.10.2003 08:40

moze da sie w ten sposub przerobic nagrane cdr na czyste - jak sie juz jakis film znudzi albo soft nowsz sciagnie - co za oszczednosc pieniedzy - cdr wielokrotnego uzytku
^_^ ^_^ ^_^
^_^ ^_^ ^_^
^_^ ^_^ ^_^

przemo_one 21.10.2003 08:35

gosc oddal ci cd-rke albo plytka sie zwalila (detergenty)
u mnie to matka wyprala jednemu telefon:)

paja 20.10.2003 19:09

kurde chciałem uprać płytkę to mi mama wyciągneła w ostatniej chwili może następnym razem

andrzejj9 19.10.2003 20:20

Cytat:

Beerra napisa***322;(a)
Niezly pomysl na reklame proszku do prania "Usunie nawet dane wypalone na twojej plycie" ;)
dobre ;) :cisza:

Pawel_k 19.10.2003 16:46

Cytat:

czero napisa***322;(a)
Hmmm... historia rzeczywiscie bardzo dziwna. Pytanie brzmi: czy prawdziwa ???
no plafdziwy X-fajls ;) :D

czero 19.10.2003 16:42

Hmmm... historia rzeczywiscie bardzo dziwna. Pytanie brzmi: czy prawdziwa ???

paja 18.10.2003 19:30

No w reklamach nie mówili prawdy -- WYPIERZE WSZYSYTKO PRÓCZ KIESZENI
a że kieszenie wyprało to i płytkę chyba sam spróbuję takiego czegoś albo ten koleś się pomylił i dał mu poprostu czystą płytkę.

A jeszcze jedno zcy płytka była w coś zapakowana???

lopus 17.10.2003 21:22

To co on ma za kieszenie ze płyta sie zmiesciła i prawie nie wyczywalna do prania,no chyba ze obszerna kurtka.
A tak naprawde to bujda jakiej dawno nie słyszałem.

-Sid-The-Rat=> 17.10.2003 20:36

moze pieniadze tez da sie tak uprac? :)

a plyta byla napewno czysta i pachnaca - moze nawet zmiekczona i nienaelektryzowana :)

pawelblu 17.10.2003 19:20

Ja oceniam prawdopodobienstwo wartosci logicznej: TRUE tego zdania jako bliskie zeru. Plyta na pewno nie wyszla czysta, moze zdawala sie byc czysta :)

Beerra 17.10.2003 17:48

Niezly pomysl na reklame proszku do prania "Usunie nawet dane wypalone na twojej plycie" ;)

cinma 17.10.2003 17:47

moze zamazany zostal TOC, czy jakis inny taki obszar

niech ten kolega sprobuje znow ja nagrac (jak jest odwazny :) ), zobaczymy co bedzie

sayan 17.10.2003 17:45

Prosze do prania jako substancja żrąca (podobnie jak pasta do zębów - a ta rzekomo CZYŚCI PŁYTY W ODPOWIEDNICH ILOSCIACH).

Ale przy ZA DUŻEJ ilosci jaka byla w Pralce, płyta ulega zniszczeniu (wyżarciu?), napewno drugi raz nic na tą cd nie nagrasz ;)

pzdr

/\/\cDrive 17.10.2003 17:40

Dziwna historia??

Dzisiaj w budzie kumpel opowiedział mi bardzo dziwną historię jaka zdarzyła sie jego kumplowi otóż kolega mojego kolegi pożyczył komuś płyte z jakąś grą, kiedy ten ktoś przyszedł do domu zapomniał zupełnie o tej płycie a akurat jego mama robiła pranie no i akurat płyta sie wyprała, kiedy dzisiaj kolega mojego kolegi oddał mu tą płyte nył zdziwiony ponieważ płyta była PUSTA, nic na niej nie było. Pytanie: czy po wypraniu płyta mogłaby zostać wyczyszczona, mi wydaje sie że nie, jak już zniszczona, ale najdziwniejsze jest to że płyta była czytana jako pusta płyta.

BARDZO DZIWNE

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:17.