![]() |
czyli CDRW to zwykle CDR !!! - po prostu producenci z nas kase zdzieraja (plyte nagrywa sie normalnie a erase system nagrywarki przeprowadza proszkiem - wystarcza na kilka lat, a potem nagrywarka przesaje dzialac :) - to by sie zgadzalo !!)
|
moze da sie w ten sposub przerobic nagrane cdr na czyste - jak sie juz jakis film znudzi albo soft nowsz sciagnie - co za oszczednosc pieniedzy - cdr wielokrotnego uzytku
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
gosc oddal ci cd-rke albo plytka sie zwalila (detergenty)
u mnie to matka wyprala jednemu telefon:) |
kurde chciałem uprać płytkę to mi mama wyciągneła w ostatniej chwili może następnym razem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmmm... historia rzeczywiscie bardzo dziwna. Pytanie brzmi: czy prawdziwa ???
|
No w reklamach nie mówili prawdy -- WYPIERZE WSZYSYTKO PRÓCZ KIESZENI
a że kieszenie wyprało to i płytkę chyba sam spróbuję takiego czegoś albo ten koleś się pomylił i dał mu poprostu czystą płytkę. A jeszcze jedno zcy płytka była w coś zapakowana??? |
To co on ma za kieszenie ze płyta sie zmiesciła i prawie nie wyczywalna do prania,no chyba ze obszerna kurtka.
A tak naprawde to bujda jakiej dawno nie słyszałem. |
moze pieniadze tez da sie tak uprac? :)
a plyta byla napewno czysta i pachnaca - moze nawet zmiekczona i nienaelektryzowana :) |
Ja oceniam prawdopodobienstwo wartosci logicznej: TRUE tego zdania jako bliskie zeru. Plyta na pewno nie wyszla czysta, moze zdawala sie byc czysta :)
|
Niezly pomysl na reklame proszku do prania "Usunie nawet dane wypalone na twojej plycie" ;)
|
moze zamazany zostal TOC, czy jakis inny taki obszar
niech ten kolega sprobuje znow ja nagrac (jak jest odwazny :) ), zobaczymy co bedzie |
Prosze do prania jako substancja żrąca (podobnie jak pasta do zębów - a ta rzekomo CZYŚCI PŁYTY W ODPOWIEDNICH ILOSCIACH).
Ale przy ZA DUŻEJ ilosci jaka byla w Pralce, płyta ulega zniszczeniu (wyżarciu?), napewno drugi raz nic na tą cd nie nagrasz ;) pzdr |
Dziwna historia??
Dzisiaj w budzie kumpel opowiedział mi bardzo dziwną historię jaka zdarzyła sie jego kumplowi otóż kolega mojego kolegi pożyczył komuś płyte z jakąś grą, kiedy ten ktoś przyszedł do domu zapomniał zupełnie o tej płycie a akurat jego mama robiła pranie no i akurat płyta sie wyprała, kiedy dzisiaj kolega mojego kolegi oddał mu tą płyte nył zdziwiony ponieważ płyta była PUSTA, nic na niej nie było. Pytanie: czy po wypraniu płyta mogłaby zostać wyczyszczona, mi wydaje sie że nie, jak już zniszczona, ale najdziwniejsze jest to że płyta była czytana jako pusta płyta.
BARDZO DZIWNE |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:17. |