Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Co sie porobilo ? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/co-sie-porobilo-26620/)

Busterje 18.10.2003 16:14

Co sie porobilo ?

Ilość załączników: 1
No i nagrywara wylaczyla mi sie w "moim komputerze" nie ma jej tam . Ale jest odczytywana przez bios ! Aktualizacje dokaczylem zaladowalem bios i zaaktualizowalem i nadal jest niewykrywalna HELP !

CIAPEK 18.10.2003 16:23

widze ze zachcialo sie flashowania :]...

a zapisałeś przed operacją aktualny bios? Jeśli tak to przywróc go w mtk flashu pod dosem.

Coś musiało się spieprzyć podczas flashowania...czytałeś instrukcje flashowania pobrana pod www.lge.pl? Tam Panowie z LG bardzo ładnie wszystko opisali, że nawet nie trzeba czytać forum.

Próbuj, próbuj a jak się nie da to znajdź kogoś z taką samą nagrywarką itd. :) a co dalej to nie wiem bo nigdy tak nie ratowałem nagrywarki.

Busterje 18.10.2003 16:41

ufff udalo sie co do czytania nic nie czytalem ;) poprostu sciagnelem program i wlaczylem ale udalo mi sie naprawic.Toz to kapitalnie proste usunalem nagrywarke z menedzera urzadzen dalem na wykrywanie sprzetu i juz... :)
glupio ze swieci sie tylko zielona dioda :(
Chociaz cieszylbym sie gdyby sie cos spierdzie...... dalbym to do serwisu i pewnie by mi wymienili na nowa, szybsza ?
Znacie jakies dobre gadki do sprzedawcow zeby nie nabrali podejzen i wymienili od rak na nowa ?

janek010 18.10.2003 16:42

Re: Co sie porobilo ?

potrzebny Ci będzie pliczek "mtkwinflash"i plik z biosem,masz nagryware GCE 8400B LG mam nadzieję .

CIAPEK 18.10.2003 16:44

ciesze sie ze wszystko dobrze z twoja LG! ;)

Zastanawia mnie ten obrazek ktory dodales ??? ;) / a juz wiem - to królik :D

Gatki? Użyj wuszykiwarki...tematów było dużo...

Busterje 18.10.2003 17:00

napisalem gadki w yszukiwarce i nic ciekawego nie znalazle rowniez gadki na sprzedawcow to wyskoczyl tylko moj post ;) moze powinienen inaczej sformolowac pytanie ???

CIAPEK 18.10.2003 19:15

o co dokładnie Tobie chodzi?

Dużo było tematów typu: "jak zepsuć nagrywarkę, aby wymienili mi na nową?"

Wpisz np. to co napisałem wyżej, wpisz "serwis"...pogłówkuj trochę. :)

brzuszki 18.10.2003 20:09

Cytat:

Busterje napisa***322;(a)
[B]napisalem gadki w yszukiwarce i nic ciekawego nie znalazle /B]
posłuchaj Ciapka i wpisz "gatki" ;)

Busterje 18.10.2003 21:04

No nara wspisalem gatki i zwis jaja sobie ze mnie robicie ((.
Musze pomuc koledze on musi ja dobic.Oddawal juz pare razy do serwisu ciagle to samo "wszystko w porzadku" (( plyty cdr rzadko mu nagrywa , rw wogole nawet kasowanie HELP i jeszcze tak sie strasnie glosno kreci(( pomozcie mu (sprawdzalem u siebie to samo)

RoKFoR 19.10.2003 10:36

Busterje jle ty masz latek ;)

Busterje 19.10.2003 12:24

duzio :fiu: :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:56.