![]() |
Cytat:
|
miałem kiedys taki problem gdy mialem uszkodzone pamiątki.
Spotkalem sie tez z czyms takim przy karcie graficznej MSI G4 440MX w winXP. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ustaw sobie w xpku "niebieski" ekran.
standardowo xp gdy pojawi się "wyjątek krytyczny" pomija w/w ekran z numerem błędu,zrobi sobie restart albo zawiśnie na amen najczęsciej jednak "skiluje" sobie dany proces. Wiem że tą usługe sobie kiedyś włączyłem, ale teraz na smierć zapomniałem gdzie :) Jak sie to ustawia znajdź sobie na stronie www.winxp.com.pl (forum) Możecie wierzyć lub nie xp nie zawiesił mi sie ani razu od czasu jego instalacji ponad 1 rok upss sorry jeden raz był bliski totalnego zawieszenia ale było to spowodowane brakiem miejsca na dysku c: po zamknięciu kilku procesów wrucił do normy :0 |
a ja bym sie klucil co do zasilacza... popieram Sprezyna
bo 300W to nie tak duzo ... |
Cytat:
|
no to ja stawiam na plyte (moze sa jakies bledy w sterownikach do niej) bo awaria procka napewno niepowodowala by takich objawow....
|
Re: Re: Restarty
Cytat:
PS Pamiątki 266 na 266 zasiłka 300W. Timingi sprawdzone wszystkie możliwe opcje??? |
Re: Restarty
Cytat:
|
moze zasilacz nie wyrabia??
|
Re: Restarty
Cytat:
Prędzej byłoby to spowodowane zbyt agresywnym timingiem pamięci, jeżeli to w ogóle RAM jest winny. |
Restarty
Witam, czy możliwe są pod windą XP restarty z powodu zbyt małej ilości ramu ( w moim przypadku ze wzgldów techn. 128 DDR). Objawia się to tym że komp restartuje mi się gdy np wyjdę z netu lub po jakimś obciążeniu ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:56. |