![]() |
najlepsza p³yta ze stajni TDK
drodzy forumowicze, jak by¶cie posegregowali wed³ug jako¶ci p³ytki TDK ?, wed³ug mnie tak:
1. Metallic 2. Speed X 3. d-view ale mo¿e macie inne zdanie. Wygra³em ma³y konkurs w którym nagrod± jest box 100 sztuk TDK rodzaj do wyboru, braæ Metallic-i ? |
hejka!
Nie u¿ywa³em du¿o TDK, powiem ja¶niej - ma³o nagra³em tych p³yt. Ale polecam Ci Metallic'i. Najbardziej zachwalane i najczê¶ciej polecane p³ytki na forum ze stajni TDK...tak bym wybra³ :) :3msie: |
pochwal sie co za konkurs wygrales, tez tak bym chcial 100 plytek gratis :)
z TDK'ow tez polecam metallic. |
No tak...
te¿ bym chcia³ sobie wygraæ 100szt. dobrych p³ytek. Nie wiem jak z d-view ale na pozosta³ych nagrywam dosyæ sporo. Najlepsze s± Metallic, przynajmniej K-probe pokazuje najmniej C1.
pozdr. |
no ja bym jednak stawial na speedX . Ale to pewnie zalezy
od serii. U mnie metallici maja znacznie wyzszy poziom bledow niz speedX - ale to pewnie zalezy od serii. Swogo czasu Sid zachwalal metallici od riteka - ale ja zawsze trafiam na te od TDK |
Szkoda ¿e na opakowaniach nie pisz± czy to od Riteka czy od TDK. Ale wtedy chyba za dobrze by nam by³o....
pozdr. |
Cytat:
Sid kiedy¶ o tym pisa³... |
Nie wiedzia³em...
w takim razie mo¿na wiedzieæ jaki to numer serii ? Nie moge cos tego znalezc. Czasem szybciej zadaæ pytanie, bêde wdziêczny za info.
pozdrawiam. |
nie wiem jak, ale to znalaz³em, pozwole sobie zacytowaæ Sida :)
Cytat:
|
Dziêkujê.
pozdr. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:27. |