![]() |
Cytat:
uzytkownik 3letniego Teaca ^_^ ^_^ ^_^ |
No No NO NOnNNONONONONONONONO !!!!!!!!!
ŁĄDNIE Panie "MR_SPOCK" Zakładamy normalnie pokój dla [TECA w540e] :) Normalnie umieram Tu kolega opisuje nam fajny problemik z którym też się spotkałem. Otóż był to jeden z pierwszych syndromów spieprz**ia mi się mojej TACKI. Nie kasował mi cdrw mimo iż były nowe. Albo raz kasował a raz nie. A czasami to nie chciał kasować a w innym programie kasował a potem z Nero wykasował, a potem to znów mu się nie chciało i pokazywał że CDRW to CDR - ślicznie. Co się dzieje to nie mam pojęcia. Jestem Rozczarowany... BARDZO MOCNO !!! Jeśli można jakąś radę zaradzić to radzę jeszcze przetestować i jak będzi się robiło jak opisałęm to w dym walić do serwisu. To się tyczy wszystkich użytkowników "TACEK w540e" Pozdrawiam ziomków TEKOWCÓW PW :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: |
Cytat:
Cytat:
|
Bartez - ja tak nie moge zrobic jak sie walne ^_^ nieladnie ^_^
pozdrawiam ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ 8) ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
ehehhe
a jednak ktos zdazyl przeczytac :cisza: faktycznie pomylilem, ale dopiero po dodaniu skojarzylem :D jednak byles szybszy :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na tym forum to tylko opatentowalismy syndrom rocznego w540e,2 letni syndrom jeszcze chyba nie zostal opisany na lamach forum. chyba ze mi cos umknelo, ale wadpie, bo sam jestem ofiara i sledze wszystko co jest na ten temat. Na razie to czeeeeeeekaj na pierwsze objawy:glaszcze: ;) PS Proponuje, jak juz sprawa sie wyjasnila usunac temat, o tej nagrywarce i problemach z nia jest sporo. a z reszta, jak uwazasz :3msie: |
Cytat:
Mój CD-RW w540e ma już 1,5 roku: pracuje bezbłędnie na BIOSie 1.0K: teraz nawet na nForce2. Jest na gwarancji 24 miesięcznej, czyli za parę miesiecy powinien wystąpić u niego syndrom 2 letniego w540e. Jak się do tego przygotować??? - oto jest pytanie. 8) |
Cytat:
|
ok wszystko juz ok, przeinstalowalem kontrolery ide (epox 8rda3+)dziwnym sposobem mialem tam nforce2 zapakowanego :blee:
Dziala TOPIC END |
Cytat:
|
RealDruid powiedz ile miesiecy ma twoja nagrywarka? Bo jesli okolo roku to jestes juz 12 osoba ktora znam czy to z forum czy to w realu, ktora dopadl "syndrom rocznego Teaca CD-W540E" :( Ja mialam to samo - po 3 dniach od wygasniecia rocznej gwarancji moj Teac zaczal szalec.. a to kaszanil plytki cdr, a to nie chcial czyscic cdrw.. no i jeszcze spadla predkosc poprawnego nagrania plyty z 40x do 16x.. dalam sobie spokoj i wywalilam ten zlom. Teraz jade na Lite-On LTR-52327S i sobie narazie chwale :D Pozdrawiam, Anka.
PS. Poki/Jesli masz gwarancje to szybko oddaj nagrywarke do serwisu.. w najlepszym wypadku dostaniesz calkiem nowy sprzet :) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:14. |