![]() |
... mam wyłączony Update i tylko łatki na Sassera i Blastera zainstalowałem , czekam na SP1, podobno styczeń-luty 2005.
|
Cytat:
drugim faktem jest to, że zaskakują mnie ostatnio te daty. Faktem jest także to, że od prawie roku nieprzeinstalowywałem systemu co jest w mojej karierze komputerowej rekordem i ciągle jestem pod wrażeniem tego systemu. Wczoraj wyskoczył mi winupdate co rzadko zdarza się w win 2003 co w sumie może tylko cieszyć. Troszke łatek było, myśle, że około 20 MB i albo złudzenie albo co bo system jeszcze chodzi szybciej i szybciej działa internet. Ciekawe Zetoxa czy też ostatnio coś udpatowałeś bo ogólnie polecam :) |
... Ciapek, nie spojrzałeś na datę topiku, on ma ponad rok, dziś jest nieaktualny rzecz jasna gdy panuje nam ślicznie winda 2003 ( wtedy byłem tuż przed jej instalacją) :cool: :)
|
Cytat:
Niektórzy nawet nie wiedzą jaki ten pakiet jest zbędny. Symantec wiedział, że nie musi robić programu pod tak doskonały system ;) Zetoxa mi się zdaje, że ty również masz win 2003... więc o czym jest ta mowa? ;) |
Czy Norton Ghost nadal wchodzi w skład pakietu norton systemworks ?
... czy Norton Ghost nadal wchodzi w skład pakietu norton systemworks ? jak nie to jaka jest jego aktualna wersja ?[/QUOTE]
Tak ale w wersji 2004 była to wersja NSW 2004 Profesional a teraz jest to wersja NSW 2005 Premier ich nr to kolejno ghost 8.0 i ghost 9.0 (ok 240 zł sam ghost) Polska wersja NSW 2005 powinna być już niedługo w sprzedaży. |
No dobra... dziwi mnie tylko jedna sprawa... bo mam ghosta 2003, 2004 [dosowe wersje] i teraz mam pytanie. Czy norton ghost 2003 czy 2004 to kolejno odpowiedniki 8 i 9 ? Zresztą jak miałem bodajże systemworksa 2004 to nie miałem w nim ghosta bo ponoć on już ukazywał się oddzielnie a nie jako składnik systemworksa 2004... zatem reasumując... czy Norton Ghost nadal wchodzi w skład pakietu norton systemworks ? jak nie to jaka jest jego aktualna wersja ?
|
chyba kupie sobie nowy kask
ups - chyba wyszedłem nie na górnika ale na głupka - życie :(
napewno będę czytał daty przy postach :sciana: |
Nowi rzadko patrzą na rok napisania wątku i wychądzą takie wykopaliska ;)
|
Cytat:
|
kolejny gornik :sciana:
|
Nortona Systemworks 2004 - GHOST 9.0
Cytat:
Różnice są ogromne w porównaniu do wersji 8.0 Przedewszystkim można robic obrazy bez wychodzenia z windowsa, można też robić obrazy przyrostowo i można to wszystko zautomatyzować :) No i zmieniło się rozszerzenie plików i format zapisu - stare ghosty niestety tego nie czytają :( Nowy obraz można sobie podłączyć jako dodatkowy dysk i go spokojnie edytować - dodawać, kasować i zmieniać zawartość plików. Więcej http://www.symantec.com.pl/region/pl.../ng_index.html Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tym tematem - przesiadam się z miejsca na nową wersję. |
Ghost ma numerek 8, zgadza się
|
Dzięki Zetoxa za pomocną radę, bo pod NTFS i speed disk 2003 to mnie szlag trafiał... Z miłą chęcią popróbuję czegoś nowego. Lubię testować programy, które pierwszy raz instaluje :). A mam jeszcze takie pytanko... Jakim numerkiem oznaczony jest ghost 2004 !? Bo coś wspominaliście o wersji 8...
Zorg, a Ty nie obczajasz eMule !? W sumie wszędzie są jakieś FAKE, ale tam sporo ludzi ma Nortona Systemworks 2004... Zresztą jak nie zainstalujesz to nie będziesz wiedział czy jest dobry... W sumie możesz się sugerować wypowiedziami innych ludzi, ale pamiętaj, że co komp to inaczej się programy zachowują. |
KarolluZ, nie używaj speediska do defraga NTFS, to akurat zupełnie Symantecowi nie wyszło :cisza: najlepiej Diskeeper 8.0 albo PerfectDisc, naprawdę dużo krócej to trwa.
|
norton ???
tak poprostu sobie gdzies lezy i czeka az ktos sobie zacznie ssac ?
chentnie by sobie go przebadal takiego iso.ale skoro jest taki sobie to chyba nie warto:fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:10. |