![]() |
Cytat:
Modemy nie trzymaja polaczenia, routero-modemy tak. |
Re: pytanie odnosnie neostrady i emula!!i nie tylko
[QUOTE]WhiteMan napisa***322;(a)
Wlasnie sobie podlaczylem neostade i mam kilka pytan : nie wiem czy tak powinno byc ale jak odpalam kompa i sie po zaladowaniu systemu aby wejsc do neta musze sie z ni palaczyc porzez oprogramowanie z plytki dolaczonej do zesawu!!musze wlaczyc polacz!ale przeciez to ma byc staly dostep czy ja cos zle zrobile czy to co??ciagle mam po odpaleniu kompa laczyc sie!! to paranoja!!! a moje drugie pytanie to jak ustawic w emule parametry lacza!!!przepraszam wszytskich jak kogos zdenerwowalem tym postem ale szukalem podobnych jak ktos by znalazl a ie chcial mi by napisac odp to niech chodziaz napisze odnosnik!!!prosze o szybko odpowiedz! [/QUOTE Witam, poszukaj na forum osła, ale kumpel ma Neo i ma ustawione tak: DL 0 (100), UL 10, limity DL 0, UL 10. No i dobry serwer i kombinuj;) |
ale ja mam thomsona model speed touch 330 usb!! ale to nie wtedy stalka tylko jak by modem!!!tak jest w neostardzie???
|
Sagemy chyba tak juz maja i nic sie z tym nie da zrobic - w koncu to jakis majstersztyk na USB :chytry:
|
pytanie odnosnie neostrady i emula!!i nie tylko
Wlasnie sobie podlaczylem neostade i mam kilka pytan :
nie wiem czy tak powinno byc ale jak odpalam kompa i sie po zaladowaniu systemu aby wejsc do neta musze sie z ni palaczyc porzez oprogramowanie z plytki dolaczonej do zesawu!!musze wlaczyc polacz!ale przeciez to ma byc staly dostep czy ja cos zle zrobile czy to co??ciagle mam po odpaleniu kompa laczyc sie!! to paranoja!!! a moje drugie pytanie to jak ustawic w emule parametry lacza!!!przepraszam wszytskich jak kogos zdenerwowalem tym postem ale szukalem podobnych jak ktos by znalazl a ie chcial mi by napisac odp to niech chodziaz napisze odnosnik!!!prosze o szybko odpowiedz! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |