![]() |
Elastomania - fajna gierka! Kazdy musi zagrac :)
No wlasnie... koniecznie! Wciaga jak nie wiem, malo zajmuje, ale duuza grywalnosc :)
www.elasto.prv.pl Po "slodycze" zglaszac na priv/gg :) pozdro ;) ps - mowcie do jakiej planszy doszlicie (z omijaniem ofkorz), bo mozna ominac tylko 5..., ale pozniej juz sa taaakie trudne, ze szok :/ pozdro ;) |
tzw. dawniej "Motorek" stara gierka ale jara.
Mam Elastomanie, ale czy do tego potrzebne są słodkości to chyba nie! |
Kiedys w to gralem, calkiem niezla gierka. Moj kuzynek przeszedl ja cala, wiec jest to wykonalne :spoko:
|
Gierka stara, ale ciagle jara:). Gralem w nia kiedys, ale przy przeinstalowywaniu windy poszla sie j..... . No ale teraz do niej wrocilem ;).
Tez sie zastanawiam na czym polega "rodzynek". Smartek oswiec nas ;):idea: . |
Nie mam pojecia, bo bo zainstalowaniu gry odrazu ja "zrodzynkowalem" :]..., nie wiem czym sie to rozni... a i mam ta wersje 1.11 :)...
------ A co do gry to jestem na 17 poziomie + 5 "skipow" :) czyli maks. gralem w kazda "opuszczona" po pare razy, ale nie moge przejsc, wiec chyba dalej nie zajde..., a jak u Was? :) pozdro ;) |
przeszedlem ja cala, bez ominiec ... stara ale fajna
rodzynek polega a tytm ze sie nie dojdzie dalej niz chyba do 15 czy 20 planszy nie pamietam i jeszcze nie mozna dogrywac zadnych nowych pozdro |
Gierka wypas, przeszedłem kilka razy. Po nieco dłuższej rozgrywce przestawałem myśleć o tym, żeby w ogóle przejść dany poziom - ja zaczynałem bić rekordy czasowe ^_^
Dla tych co już przeszli grę, polecam dodatkowe levele - nieraz można znaleźć jakieś packi składające się z kilku tysięcy nowych poziomów (przy objętości zaledwie kilkunastu MB). |
Mogę powiedzieć tylko tyle, że kiedyś w to pogrywałem :)
Może czas wrócić do tego tytułu? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:15. |