![]() |
generalnie programy obslugujace format iso (z wyjatkiem nero ^_^ ) dadza sobie rade z roznymi dziwnymi obrazami plyt - podstawa to daemon tools, ale nawet winrar takie obrazki otwiera :D
|
Podziękowań ciąg dalszy
PROBLEM ROZWIĄZANY !!
Jak już wspomniałem, poradziłem sobie tworząc drugi obraz Alcoholem... JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA ODZEW :spoko: 3majcie się ciepło ! |
Cytat:
|
Cytat:
Używałem kiedyś VirtualCD to pamiętam ;p Alcohol nie obsługuje tych formatów ...! ....Pozdrawiam ;) |
Podziękowania
Dzięki za wskazówki !!
Poradziłem sobie w prosty sposób... Skoro nie można było nagrać tego obrazu to zrobiłem z niego drugi obraz, alcoholem ( .cue ) i wtedy już nie było problemu. Pzdr wszystkich tu obecnych :) THX |
*.VCD ... hm hm hm ...
o ile sie nie myle to est plik VirtualCD trzeba sciagnac Virtuala np. stad podmontowac obraz i przegrac w locie ... a Alcohol tego formatu nie obsluguje ?? pozdro! |
O ile pamiętam jest to rozszerzenie Virual Drive .
CD Mage potrafi odczytać ten format nieskompresowany oczywiście. A także konwersować do innego formatu, ale czy .vcd to nie wiem. |
Nagrywanie obrazów płyt
Cześć wszystkim. Mam pytanko:
jakim programem i w jaki sposób nagrać na płytkę obraz gry z rozszerzeniem " .vcd " Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem i proszę o pomoc. ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22. |