![]() |
Cytat:
kProbe. QS0C - tez nie poprawia, choc to nie jest oficjalny bios Mi to wali bo i tak nagrywam cdry a jakby co to mam jeszcze 24102b;) |
Cytat:
kProbe. QS0C - tez nie poprawia, choc to nie jest oficjalny bios Mi to wali bo i tak nagrywam cdry a jakby co to mam jeszcze 24102b;) |
[QUOTE]Sprezyn napisa***322;(a)
no teraz bedziesz mial gwarancje na dwa lata:) Naprawiac sie nie oplaca przy obecnych cenach ok 200zl za nagryware. A 52327S to fajny napedzik tylko trzeba zostac przy biosie QSO9 jesli chce sie nagrywac cdrw:) [/QUOTE Jeszcze nie wgrywałem nowego biosu. Dlaczego odradzasz ten nowy? co się dzieje z cdrw?] |
Cytat:
Naprawiac sie nie oplaca przy obecnych cenach ok 200zl za nagryware. A 52327S to fajny napedzik tylko trzeba zostac przy biosie QSO9 jesli chce sie nagrywac cdrw:) |
Jeśli chcesz LiteON to proponuję LTR 52327S mam ją i chodzi dobrze
8-) |
nie tej nagrywarki nie podkrecalem , zrobilem upgrade biosu jednynie ale to nic nie zaszkodzilo bo pol roku chodzilo !! Chyba zepsuty jest laser , no nic teraz zbieram kase na nowa :) I tez liteOna bo nigdy wczesnjej na niego nie narzekalem a mialem inne i nie zawsze bylo ruzowo !! no chyba ze macie inne zdanie !!
|
a tak BTW to miałem LTR32125W i działał bardzo dobrze jako 32 no i jako podkręcony na 48 :). A może Ty go podrkręcałeś... !?
|
czyżby LiTeOn zawiódł !? it's impossible... strange case...
|
no trdno cd-rw nie dziala , odebralem go z servisu !! A czy jest mozliwosc wymiany nie dzialajej czesci !!?? Bo w servisie mi powiedzieli ze nigdzie nie naprawjaj nagrywaek !! a jak sie nei da to jaka polecacie trzeba bedzie cos kupic :)
I dzieki za pomoc !! |
Tak hm. brak działania pod dos-em to zły znak w tym wypadku też myślę że wizyta w serwisie będzie niezbędna.
8-) |
Cytat:
|
tzn system Me mam dlugo i nagrywalem na nim juz plyty , program mam caly czas ten sam. Nagrywrka takze nie dziala mi spod DOSu !! I wlasnie o to chodzi ze nie moge sprawdzic u kolegi !! ale na drugim kompie tez nie dziala spod dosu , ale w obu kompach jest poprawnie wykrywana !! mi sie troche wydaje ze cd-rw nie ma tak jak by sily rozpedzic cd , ale niejestem pewnien bo sie nie znam !!
|
Re: ! Pomocy - LiteOn 32123S
Cytat:
|
A jeśli chciałbyś od razu wiedzieć czy jest to kwestia nagrywarki czy nie, to po prostu sprawdź ją u znajomego.
|
Podaj więcej danych
np. jakie przez ostatnie dwa dni robiłeś zmiany w systemie może doinstalowałeś drugi program do nagrywania ? może zmieniłeś system na me ? zastanów się co robiłeś w tym okresie i napisz jeszcze raz pozdrawiam 8-) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:14. |