![]() |
Roxio-Nero ktory odstaje
Zawsze twierdzilem ze roxio jest lepsze ,ale to sprawa gustu
Ale w ostatnich 2 latach firma roxi tak rozwinela program ze juz chyba nikt nie powinien w to watpic ! nastepuje tak szybki rozwuj aplikacji do autoringu DVD, i roxio idzie we wlasciwym kierunku. do poczytania http://www.roxio.com/en/company/news...se031024.jhtml |
Jeśli podasz mi link dzięki któremu ściągnę Roxio (dla XP) to będę mógł go porównać z Nero.
|
a bijcie sie koledzy o to, ktory lepszy, jak macie tyle sil :)
ja calkiem olalem te kombajny - jade na burnatonce i jestem zadowolony :) jestem tylko ciekaw, ile funkcji wykorzystujecie z tych swoich Nerow, Roxiow i innych im podobnych? 50%? 60%? dla mnie przerost formy nad trescia pozdrawiam |
Nero... Szlachetna nazwa oddajaca jego mozliwosci - CESARZ wsrod programow do nagrywania!
|
M@X.666 nie zapominaj ze byl Neron ... ktory mimo wszystko byl psychopata, bo spali zrzym dla sztuki, ale w jakim stylu :D
|
Uzywalem kiedys Easy CD Creatora i nie zanosi sie abym zrobil to po raz kolejny.
|
Cytat:
Izi Sidi Kreatura |
jesli chodzi o wypalanie kompatkow z muza to uzywam tylko Roxio, podoba mi sie jak mozna tam sie bawic piosenkami, zawsze znajdzie nazwy kompaktow, itp...
ale jesli chodzi o wypalanie danych to dla domowcow-amatorow jest super, lecz jesli plik ma 700.01 mb to juz go nie wypali... w Nero zupelnie na odwrot, nie specjalnie podoba mi sie tam wypalanie muzy, ale do wypalania danych jest nie zastapiony... shuma02 |
muza? Feurio! only...
|
Sid ty nic nie wiesz /albo udajesz
roxio jest cool i zadne furio i nero mu nie dorowna i to szybko,a overburn tez obsluguje !
ale tu juz nie chodzi o cd tylko o DVD format o tworzenie wlasnej filmoteki z kamery na dvd , tworzenie albumow zdjeciowych itd, naprawde roxio zrobilo duzy krok do przodu !! jak nie milowy, dlatego jet taki dobry a wypalenie cd audi to teraz nawet windows potrafi ! |
tylko jak to audio wypali...
|
ale bedzie gralo !!! hehe
|
trzeszczalo, bez cdtextu, ze slyszalnymi przerwami (nie tymi 2 sek), na dodatek srednio wygodnie bedziesz to robil
no i te paseczki postepu w feurio - mozna popatrzec jak skacza bufory :) |
w feurio - mozna popatrzec jak skacza bufory
w roxio przy robieniu copy cd tez to widac i to bardzo ladnie ! |
zboczency, nic tylko by patrzyli na skaczace bufory :D ^_^ ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |