![]() |
Cytat:
bŁech... |
Cytat:
^_^ ^_^ |
Cytat:
no comment UPDATE cos mialem problemy i wstawilo 2razy |
Cytat:
no comment |
Cytat:
PS. zeby nie bylo watpliwosci to smieje sie z Ciebie :glaszcze: :peace: |
Kasprzak, jakoś dziwnie znajome to IP. Nie ładnie((
|
a ja proponuje sie nie denerwowac
zmienic poprostu recznie rozszezenie w Total Commanderi tyle ;) i pamietajcie .. aby uniknac takich sytuacji ze wam filmy po hard restarcie znikaja co byly sciagniete w polowie i wiecej .. robcie backupy ;) pozdro |
...no to wlasnie zazsalem Identity i po restarcie kazy a później systemu dalej zostaja mi te "daty".
A wczesniej było ok, nic nie zmieniałem , samo sie pochrzaniło? Chyba dam sobie z tym spokój.Film jest ok, jakość bardzo dobra. |
Cytat:
|
to samo u mnie
po sciagnieciu wylacz kazze i wlacz ja ponownie po chwili pliki powinny sie pojawic z prawidlowymi nazwami |
No i przeinstalowałem, ale sie wk....em, 5 filmów mi wy***ało, a niech to ch... !!!.Te co były niesciągniete do końca to zostały, ale tamte sciagniete też miały rozszsrzenie .dat!!
|
No i przeinstalowałem, ale sie wk....em, 5 filmów mi kwiatek /cenzura , a niech to ch... !!!.Te co były niesciągniete do końca to zostały, ale tamte sciagniete też miały rozszsrzenie .dat!!
|
Jest już 2.4.3 build 1 PL:jupi:
|
1. Znalezc nowsza wersja o ile ta istnieje
2. Przeinstalowac progsa... 3. Nie korzystac z kazyy :P pozdro ;) |
problem z kazaa
witam.
Nie wiem co sie stało ale ostatnio zauważyłem ze jak sciagne jakis film z kazy to nie zmienia mi go na avi, itp, lecz zostaje .dat . Filmy niby chodzą bez zarzutu, ale musze zmieniac nazwy w kazdym sciagnietym filmie. Po sciagnieciu zostaje mi plik np: download10664738....itp. Wersja kazy 2.4.2 Jak to zmienic? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42. |