![]() |
Cytat:
jest to bzdura nad bzdury, ale mks ma to w d... :blee: rozmawialem o tym z adminami serwerow pocztowych (dwoch roznych, nieznajacych sie nawzajem), chroninych przez linuxowe odmiany mks'a, i obydwaj to potwierdzili generalnie - przesiadka na Symanteca lub Kasperskyego wskazana ^_^ |
Cytat:
|
to sa ponoc wavy - skompresowane i puszczone w 12 zapetlonych sciezkach
Ziele THX za ta kopalnie demek, znalazlem kilka wczesniej - ale ten zbior jest imponujacy |
Co do muzyki to nie powiedziałbym, że to jest mid - bardziej brzmi już jak mod (moduł). Po drugie całkiem możliwe, że ktoś zna bardzo zaawansowaną technologię kompresji wav'ów :P Nie pamiętam już - ale chyba tam nawet pisało w jakim formacie jest muzyka...
|
Wszysto jest zrobione trikami matematycznymi. Łatwo to zauważyć bo jeden element jest powielany wielokrotnie... tak samo muzyka w midach lub czymś podobnym i zapętlona. Ale i tak robi duże wrażnie ;)
tu są wszystkie: http://www.farb-rausch.com/ mi się podoba squish (64KB) i fr-025-final2 (8.4MB) ten to juz jest zaawansowany graficznie i trzba troche szybszy sprzet do tego ;) |
Cytat:
A generalnie to robi wrażenie :o tak mały plik i takie efekty |
W tym pierwszym podanym danym jest fajna rzecz - bo jego autorzy podali ile tak naprawdę zajmują wszystkie grafiki, muzyka i inne rzeczy... :) po prostu trzeba się wczytać w teksty, które tam widnieją pod koniec o ile dobrze pamiętam...
|
dzięki za odrobinę teori nimal :). No to dlaczemu nie mogą robić takich gierek :).
|
Cytat:
w stary topicach na temet tych dem znajdziesz wiecej info pozdro |
no okey.... to skoro takie demko chodziło mi płynnie to dlaczego unreal zajmuje dwie płytki !? co oni za technikę stosują, że to tak mało zajmuje, a przy okazji chce się na to patrzeć bez końca. Ja miałem gdzieś od kolegi sporo takiego stuff'u :)
|
Cytat:
|
Niezłe...
I tylko 64 kB. |
Jeszcze nie sprawdzilem tego archiwum, ale podejrzewam, ze jest to wlasnie to, o czym kiedys duskutowalismy. Sam zreszta zalozylem topic na ten temat. Poszukaj, bo zamiescilismy tam sporo tego typu ciekawych demek :)
|
mks-online skaner wykryl mi w tym jakiegos mikroba
pewnie ten alarm to fake ale tak tylko mowie |
Ilość załączników: 1
i jeszcze jeden...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:54. |