![]() |
nie, oznacza to:
* mozesz miec zle sciagniety obraz plyty z netu * zle wypalony (ja wypalam przez NERO z uzyciem CUE przy predkosciach nie wiekszych niz 16x) * sprawdz plik bin jesli mozesz programem CD mage :) |
Commandos 3
Witam!!!
Też mam problem z Commandos 3. Przy instalacji 96% wyskakuje mi brak jakiegoś pliku i żąda pliku data5.cab na dysku nr 0. Ale takiego pliku CAB nie ma na żadnej z trzech płyt. 3 płyta posiada ostatni plik CAB data4.cab. Plik data4.cab ma długość 260_378_132 B, lecz po kliknięciu na nim nie rozwija się katalog z plikami zawartymi w nim. Mam więc pytanie: Czy to oznacza że data4.cab jest uszkodzony ??? pgj_szczecin@poczta.fm |
................
:]
|
ok, poradzilem sobie... obraz plyty trzeciej mial sporo bledow, trzeba bylo sciagnac raz jeszcze :( ale juz dziala :)
|
Obrazy Commandos 3 0 jak wypalic?
Hej, mam problem, sciagnalem z netu pliki bin i cue tej gierki, niestety podczas instalacji juz prawie przy samym koncu wyskakuje error :( (CRC) wpierw proboje nagrywac na cd-rw wiec plytek nie zmarnowalem, ale w sumie chcialbym to nagrac na cdr zeby zrzucic z dysku - problem w tym jak..
przyznam sie bez bicia, ze do tej pory nie mialem zadnego problemu z nagrywaniem w ... NERO! plik cue+bin (ewentualnie ISO) (95% tytulow sciagam z netu) i z zadnym nie mialem takich problemow... ktos cos poradzi? probowalem to nagrac w Alcoholu 120%, z profilem Securom *NEW, ale cos sie skaszanilo i program sie zawiesil ... :/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:08. |