![]() |
"jailbait or legal" ---> quiz
http://www2.b3ta.com/jailbaitorlegal/
ciekawe jaki będzie wasz wynik ja miałem 11/16 prawidłowych i napisłąo not bad... ;) :chytry: |
12/16 - czyli 300 lat w texasie... niedobrze, niedobrze
ps. dziewcze płoche z obrazka drugiego od dolu w prawej kolumnie to kto to? |
Cytat:
nie mam pojęcia ??? |
tak jak -Sid-
12/16 |
Re: "jailbait or legal" ---> quiz
Cytat:
|
11/16
Cytat:
|
6/16 :D
|
10/16
za 2 razem mialem 16/16 ;) |
hmm - tak bo tam jest napisane ze dziewczynki jailbait to sa fotosy znanych aktorek/piosenkarek/osobistosci - tylko 'legal' sa anonimowe i wziete ze 'stron'
dlatego sie pytam - moj strzal to nicole kidman w wieku lat 14/15 ale to tylko strzal - pozatym, bardzo ladna ta fota :) |
10/16
w USA przed podrywem bym musial chyba prawo jazdy sprawdzic ^_^ na szczescie nie mam sie czym martwic - prawo ponoc sie da oszukac, Zony nie ^_^ |
12/16
Choc w dwoch miejscach, gdzie odpowiedzialem dobrze strzelalem ;). |
pozwole sobie na mala dygresje (zrodlo chyba joemonster.org):
Policjant patrolujący wieczorem miasto w pewnym momencie zobaczył zaparkowany na uboczu samochód. Zaniepokojony podszedł bliżej od tyłu i zobaczył w środku dziewczynę czytającą gazetę i mężczyznę palącego papierosa i nerwowo spoglądającego co chwilę na zegarek. Policjant zastukał w szybkę i pyta: - Przepraszam ale co Pan tu robi? - Słucham radia... - A co robi Pańska towarzyszka? - Jak to co, czyta gazetę... Policjantowi sytuacja wydała się jednak nieco podejrzana. - Przepraszam, że pytam, ale ile lat ma ta pani? Na to facet spoglądając na zegarek: - Za 10 minut będzie miała 16. :) |
10/16
|
13/16
|
"...ależ panie władzo jakie szesnaście lat, mowiła ze ma 20..."
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34. |