![]() |
a probowales poprzez telnet.
Jest tylko jeden minus ta usluga standardowo w windzie jest wylaczona i trzeba bylo ja recznie uruchomic z danego kompa. Mowa oczywiscie tylko o win2000 NT i pewnie XP - nizsze nie. Tak bylo do czasu SP1, nawet 2, lecz w danej chwili - ja mam SP4 cos sie zmienilo, dopiero sprawdzam i jeszcze nie wiem co dokladnie. Jednak ta wersja telneta cos nie bardzo nadaje sie do uruchomienia jako serwer. prometeusz |
Cytat:
|
legalnie bez zgody danej osoby na ingerencje sie nie obedzie
|
Cytat:
chcę wejsc na kompa z prawami admina ot tak - ale powiedzmy że niemam DOSTĘpu do niego :/ jak moge zrobić ze zdalnie jako admin sie zaloguje JAKI PROGS ?? (ŻADNE TROJANY) |
jesli masz dostep do kompa ktory chcesz przegladac to zaluz na nim komto z prawami admina i dostepem do wszystkich plikow - jak sie z nim polaczysz przez siec to mozesz robic co chcesz
jezli dostepu do takiego kompa nie masz to musisz tam wrzucic trojana (jakiego - to Twoj wybor, ja Ci w lamaniu prawa nie pomoge) z tym ze jesli osoba tam bedaca lud admin sieci Cie wykryja (a to nie jest trudne) to masz prze... z checia Ci powiem jak sie zabezpieczac - jak sie wlamywac... tego nie lubie pamietaj ze WSZYSTKO mozna wykryc |
no jest tam cos takiego w windach jak ZARZĄDZANIE KOMPUETREM(ale tam niemożna dac np żeby administrator albo coś) chce zaraządzać komputerem innej osoby z sieci BEZ JEJ WIEDZY na poziomie administratora Cos jak
|
"troche" niejasno napisales o co Ci chodzi
moze Ci DOSTEP ZDALNY wystarczy ^_^ - taki bajer w xp i wyzszych windach ^_^ jak masz haslo admina to ustaw sobie dostep do wszystkich plikow i polacz sie przez otoczenie sieciowe - to jest udostepnianie plikow ^_^ jasli chodzi Ci o cos innego to napisz dokladnie ^_^ |
Zdalny dostęp :)
Mianowice mam hasło administratora w mojej sieci LAN i potrzebuje jakiegos prostego progsa który zdalnie pozwoliłby mi wejsc na ten komputer i przeglądać pliki Z góry thx :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |