![]() |
Problem z wypalaniem obrazow plyt
Witam.
Od jakiegos czasu gdy probuje wypalic obraz plyty w Nero czy w CloneCD po wypaleniu plyty nie widac w ogole plikow! Jak wypalam poprzez menadzera zwykla kompilacje to wszystko jest ok, tylko obrazy plyt szwankuja. Stracilem juz 5 plyt. Moze ktos jest w stanie mi pomoc? Bede wdzieczny :) Pozdrawiam, RaVu. |
Może po prostu miałeś pecha z tymi obrazami?
Po pierwsze obrazy na początku sprawdź w jakimś wirtualnym napędzie np. Deamon Tool żeby je sprawdzić, a jeśli nie to obrazy nagrywaj na płytach RW i sprawdź czy działają. Po drugie sprawdź w topicu przyklejonym u góry czy wszystko robisz poprawnie. |
Cytat:
|
a przypadkiem nie wybrales symulacji
|
Cytat:
|
Nie jestem sam
Przeszukalem forum i z tego co widze to nie tylko ja mam taki problem: Laptop nagrywarka Samsung SN-324B(combo) i pliki *.bin
Przepraszam za powtorzenie tematu :sciana: Czy naprawde musze isc z tym do serwisu? Jak zabiora mi kompa na 3 tygodnie to sie pochlastam ;) |
Nagraj obraz metodą Disc-At-Once/96, jeżeli takie coś twoja nagrywarka posiada.
A czy ten objaw ukazał się po wgraniu jakiś sterów do kompa lub coś w podobie ??? Spróbuj jeszcze wgrać stery ASPI + fixaspi. Jeżeli posiadasz płytę główną opartą na chipsecie VIA to wgraj stery od VIA. Nie wiem czy to pomoże, ale spróbować nie zaszkodzi. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:41. |