![]() |
problem z VirtualDub
Witam
Próbowalem sobie wstawic napisy w VD za pomoca Subtitlera ale wyskakuje mi komunikat: Oops - VirtualDub has crashed. Details are listed below which may help you pinpoint the problem. If a third party drive is implicated, try using another driver and see if the problem goes away. Co to moze byc? Probowalem z wersja 1.5.7 i 1.4.1.0 i to na dwoch róznych kompach(jeden z XP drugi z Win98) i nic. Ciagle ten sam komunikat. Juz nie wiem co mam robic. Bardzo prosze o pomoc pozdro Dawid |
Napisy
Kiedyś to robiłem. Z tego co pamiętam w VD trzeba zainstalować filtr i dopiero prze filt wstawiać napisy. Wszystko jest bardzo ładnie opisane w cdrinfo w dziale video, "Napisy w VCD". Tam jest jeden błąd (moim zdaniem). Filtra nie zainstalujesz kopiując plik z textsuba do katalogow systemowego i VD (mi tak nie działało). Trzeba zainstalować vobsub w całości. Powodzenia
|
W katalogu Vduba jest plik AuxSetup.exe . Uruchom go i daj Install Handler i ok. Zgraj do katalogu plik subtitler.vdf i przynajmniej u mnie po takim czyms dziala bez problema. Daj znac czy to pomoglo.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:22. |