![]() |
Monitor LCD
w cenie 2-3 tysiaki.
Co proponujecie? Na co zwrócić uwagę? Zara mi nos pęknie od ciężaró ukelele - odkąd siedzę przy kompie nie nadążam z wymianą okuli:( |
ja sobie kupilem wersje econo 17 lcd [cena 2000 bez kilku zlotych]
konretnie: aoc lm729 mam go od wczoraj i jest zadowolony. nie jest to moze ocena na jaka liczyles bo coz moge powiedziec po niespelna 2 dniach uzytkowania. jak dorwe cyfrowke to podrzuce zdjecia. a jakbys chcial go obejrzec to zapraszam do wrocka |
natomiast w kwestii twojego zapytania:
polecam lekture strony www.monitor.pl co poza tym? postaraj sie obejrzec jak najwiecej monitorow podlaczonych zebys mial porownanie. to jest najlepszy sposob. jak zobaczysz monitor ktory bedzie mial zadawalajacy cie obraz i bedzie w cenie ktora ci pasuje to nic tylko go kupic. |
Dzięki Przemas.
Z tym wybieraniem jest trochę problem.Decyduje sie na jakiś produkt i sklep mi go ściągnie - mieszkam na wsi. A teraz udaję się na wskazaną stronkę:) |
|
Witaj Brzuszki!
Generalnie nie pochwalam zakupu monitorow LCD ze wzgledu na cene. Jak widzialem na zdjeciu miejsca masz dosc na postawienie monitora CRT a za max 1000 zl mozesz kupic nawet 21 cali CRT! Ale skoro.... Stronka ma nazwe www.monitorlcd.pl Obejrzyj sobie Samsungi z serii SyncMaster od 172V zaczynajac. Ostatnio siedzialem przy takim i .... przez chwile chcialem zmienic poglady (gdyby nie ta cena!). P. S. Ja kupuje CRT z kinolem Sony lub Mitsubishi i czekam na nizsze ceny w LCD! Pozdro |
ja niedawno kupilem CTX PV722i za ok 2500zl :)
polecam Ci rowniez, sprawuje sie pieknie www.ctx.pl <-- wiecej szczegolow ;) pozdro ;) |
a od czego zalezy to,żeby mi sie światło okien nie odbijało w ekranie?:idea:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dokładnie tak jak Paput napisał też kupiłęm z tego względu ponieważ w dzień nie szło pracować na crt
a tak nawiasem polecam LG 1710B od dwóch miechów nie mam rzadnych zastrzeżeń no i oczywiście bardzo chwalę sobie te ustawienie Photo Movie oraz Day i Night oraz jak zwykle user mode szybciutko można przełączać siępomiędzy trybami ciepłoty barw oraz jasności i kontrastu |
Polecono mi Hansol H950.
Zna to ktoś? |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.monitor.pl/?click=1&id_mo...ee1e3c0a375ce4 mniam,mniam - z podateczku uciekam;) |
O nie.. moj tata ma hansola w pracy, tez z kolesie z infoglobu polecali, a monitor okazal sie full kicha :(
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |