Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mam już wersję PowerGG współpracującą z GG 6 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mam-juz-wersje-powergg-wspolpracujaca-gg-6-a-27101/)

_Neoo_ 02.11.2003 23:42

Wielkie dzięki SID :) :jupi:

-Sid-The-Rat=> 02.11.2003 23:01

u mnie dziala dobrze - posle ci na mail

_Neoo_ 02.11.2003 22:13

Cytat:

RoKFoR napisa***322;(a)
...
Błąd w spakowanym pliku :(

RoKFoR 02.11.2003 20:52

Ilość załączników: 1
z tych wymienionych to wszystkie dzialaja na wersi tej co napisalem

w dolanczonym pliku jest opis wtyczek

yarosh 02.11.2003 11:49

Re: nio mam juz PGG 1.6.2

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Jakich używacie wtyczek, pytam z ciekawości, co dobre? :)
ja tylko bannerkillera wiecej, mi nie potrzeba 8)

-Sid-The-Rat=> 02.11.2003 11:48

i bym byl ciekaw co rabi wszsytkie - bo tak patrze i polowa z nich to chyba dla sportu tam jest... ale chetnie sie dowiem - moze cos mnie zainteresuje i sobie w tlena wrzuce?

CIAPEK 02.11.2003 11:39

taaa Rokfor ;) jedynie tych:P , a wszystkie Ci działają z tych wymienionych przy GG 6?
Jakbyś mógł opisz po krótce te najfajniejsze bo od groma ich masz :):3msie:

RoKFoR 02.11.2003 09:14

a ja urzywam jedynie tych ;)
altserv.dll, astat.dll, ignore.dll,invgg.dll, clonegg.dll, ekiller.dll, stat4u.dll, cornersng.dll, iconsave.dll, textfilter.dll, casper.dll, gg5tool.dll, activitychecker.dll, pgg-config.dll, powermail.dll, emchecker.dll, hidder.dll, wwwreplacer.dll, skaner.dll, mlog.dll, rexinfo.dll, sms.dll, tipcontrol.dll, gamma.dll, io.dll, sleeper.dll, ggsdm.dll, statusek.dll
i te wszystkie dzialaja przy wersi PowerGG Ajrona 1.6.2

nimal 02.11.2003 02:56

Re: nio mam juz PGG 1.6.2

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Jakich używacie wtyczek, pytam z ciekawości, co dobre?
ale ile jaj bylo przy instalacji :P

ja mam:
pggconfig - to znasz
casper - przezroczystosc okien
semsms - wysylanie simkow na caly swiat

no i inwigilator - o czy, juz wiesz
^_^

pozdro i cu

CIAPEK 02.11.2003 02:27

nio mam juz PGG 1.6.2

skusilem sie aby poznac PGG i mam to 1.6.2 na PGG Alarmusa nie skusilem sie jak ma mi wyskakiwac ciagle ten ekranik itp.

Jakich używacie wtyczek, pytam z ciekawości, co dobre? :)
Ja mam narazie tylko Inwigilatora :)

P.S.
Mam GG "6" oczywiście ;)

Ziele 01.11.2003 21:47

Cytat:

Patrixs napisa***322;(a)
Co można zrobić (poza wyłączeniem), żeby na początku GG nie wywalał, że wtyczki są używany na własną odpowiedzialność ??

Chyba niewiele. Na koniec każdej wtyczki dopisywana jest jej suma kontrolna CRC. Tak jak w winrarze. Jeśli wtyka została zmodyfikowana to jej suma kontrolna nie bedzie sie zgadzała z tą dopisana na koniec. Jedynym ominięciem tego byłby jakis loader do powergg ale poco. Przynajmniej wiesz czy ktos przypadkiem nie dopisał do wtyczki jakiegos szpiega. Wiem to z tego bo sam dawałem do autoryzacji moja wtyczke :D byc moze nawet ktoś ją z was używa 8)8)

Patrixs 01.11.2003 21:15

Działa, działa...

Do czego jest oSzukiwacz w PGG.

Co można zrobić (poza wyłączeniem), żeby na początku GG nie wywalał, że wtyczki są używany na własną odpowiedzialność ??

Pozdrawiam

Alarmus 01.11.2003 17:59

Nie, nie -Sid-The-Rat=> NO WAR :)
Co do pozostałych wypowiedzi, dalej się nie rozumiemy :(
Ja wiem, że na powergg.prv.pl ostatnią wersją jest 1.6.2, ale w niej naprawdę nie działaja wszystkie pluginy.
To co ja mam to PowerGG v6.2 (nie 1.6.2) mam ją zainstalowaną i naprdawdę to działa :)

nimal 01.11.2003 16:52

najnowsza OFICJALNA wersja pgg jest 1.6.2 - jak pisze Sid - sprawdzone w momencie pisania postu :)
dziala bezproblemowo z gg6, trzeba tylko rozsondnie dobrac wtyczki - przy kazdej jest napisane z jakimi wersjami wspolpracuje - trzeba TYLKO to przeczytac

wsio pod dobrze znanym adresem www.powergg.prv.pl - jak zawsze :)

pozdro

-Sid-The-Rat=> 01.11.2003 16:09

nie - topic nie zniknie - choc mielismy z drugim adminem podejzenia ze zabawisz sie w kamikaze i wszsytkich objedziesz - wtedy topic by zostal - ale autor juz nie
ciesze sie w ze sie pomylilem

co do pgg - nie ma nowszej pgg niz 1.6.2 - jedyna nowoscia moga byc wersje instalki (zmiany w rejestrze ktore neutralizuja zmiany automatycznie wprowadzane przez gg6, jakies nowe zintegrowane pluginy, ew. wrecz podmieniony exec gg6 - ale to na nic bo gg6 ma autoaktualizacje ktora nadpisze tak zmodyfikowany plik)
w inwigilitaorze w sumie nic nieetycznego nie widze - w tlenie nie uzywam podobnej opcji - nie jest mi to potrzebne

ciekawa i aktualna )choc krotka) dyskusja byla na grupie dyskusyjnej powergg - wlasnie o tym jak zainstalowac pgg na gg6

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:40.