Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mam już wersję PowerGG współpracującą z GG 6 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mam-juz-wersje-powergg-wspolpracujaca-gg-6-a-27101/)

Alarmus 01.11.2003 11:53

Mam już wersję PowerGG współpracującą z GG 6

Mam już działające PowerGG 6.2
Idealnie współpracuje z Gadu-Gadu 6
Szersze info znajdziesz na moim forum

Zapraszam do rejestracji

http://alarmus.q-serwer.net/forum/signature.php

-Sid-The-Rat=> 01.11.2003 12:02

na pierwszej stronie ktora wyskakuje w googlu po wpisaniu powergg tez jest :)
nazywa sie power gg 1.6.2

zreszta gg to przeszlosc - tlen rzadzi :)

Alarmus 01.11.2003 12:55

Wersja 1.6.2 nie działa poprawnie z GG6 (tylko niektóre wtyczki)
Ta wersja jest inna i nie pisz głupot jak nie masz rozeznania

-Sid-The-Rat=> 01.11.2003 12:57

skoro chcesz byc niemily - reklam tu nie wolno :)

po drugie jest to info ze strony domowej tego programu - nie twierdz ze jestes madrzejszy od autora programu i masz wersje ktorej on jeszcze nie ma - po trzecie - na grupie dyskusyjnej na ten temat jakos nie slychac nic o nowym pgg - sa za to sposoby jak to odpalic z gg6b133 (dziwaczne sposoby)

ThanatoS 01.11.2003 13:05

Hmm, to i ja sie dopisze, ze tlen rzadzi. Ma o wiele lepsze funkcje od gg, zreszta obsluguje pluginy bez dodatkowych nakladek. A poza tym dziala bardziej bezawaryjnie niz gg. Przesylanie plikow przez tlena idze bez problemow, z gg juz gorzej. Juz nie mowiac ze dostajesz mila 20 MB skrzynke mailowa (szybciutka zreszta).

Alarmus 01.11.2003 14:30

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
skoro chcesz byc niemily...

OK, upgrade mojego poprzedniego postu
  • Bardzo się cieszę -Sid-The-Rat=> , że odpowiedziałeś na mój post i masz 100% rację, że Google działają :)
    Niestety Google mają tak powolne indeksowanie stron, że nawet nie wiedzą o mojej dzisiejszej aktualizacji strony. ^_^
  • W wersji powerGG, którą Wam przentuję działają WSZYSTKIE WTYCZKI!
    Nie chcesz nie instaluj ja nie namawiam i nawet nie polecam, gdyż używanie inwiligatora jest nie etyczne.
  • Napisałeś "reklam tu nie wolno"
    Topic założyłem dlatego, że dużo użytkowników GG poszukuje w pełni działającego PowerGG z wersją 6 GG.
    Reklama nasunęła się przy okazji ;)
  • Masz rację ThanatoS Tlen również ma swoje plusy, ja go chętnie używam do rozmów głosowych, ale ma pewne wady do których nie mogę przywyknąć.
    Zawsze możne mieć zainstalowane obydwa komunikatory (ja tak mam)
    Gadu-Gadu będzie na topie popularności, chociażby dlatego, że to był o ile się nie mylę pierwszy polski komunikator.
Podejrzewam, że ten topic zniknie, ale to już będzie źle świadczyć o moderatorach i adminach tego forum

CIAPEK 01.11.2003 14:42

Alarmus dobrze myślisz pisząc, że wiele ludzi szuka tego pgg. Ja sam może w to wejde tylko proszę Cie jeszcze o link do tego pgg bo na twoim forum w sumie nie widzialem gdzie tak dokladnie to mozna pobrac...pewnie gdzies w dyskusjach jest???

Ja uzywam tylko GG, a pgg nigdy nie uzywalem, ale jesli jest juz pod "6" to chyba sprobuje.

Nie widze nic zlego w tym, ze Alarmus napisal to co napisal. Reklama to też za duża nie jest ;p
Pozdro

Alarmus 01.11.2003 14:53

Przecież na moim forum nie ma wiele wątków :)
Forum ruszyło tydzień temu, ale dobrze o to link
Przy okazji zapraszam do rejestracji na moim forum.

-Sid-The-Rat=> 01.11.2003 15:09

nie - topic nie zniknie - choc mielismy z drugim adminem podejzenia ze zabawisz sie w kamikaze i wszsytkich objedziesz - wtedy topic by zostal - ale autor juz nie
ciesze sie w ze sie pomylilem

co do pgg - nie ma nowszej pgg niz 1.6.2 - jedyna nowoscia moga byc wersje instalki (zmiany w rejestrze ktore neutralizuja zmiany automatycznie wprowadzane przez gg6, jakies nowe zintegrowane pluginy, ew. wrecz podmieniony exec gg6 - ale to na nic bo gg6 ma autoaktualizacje ktora nadpisze tak zmodyfikowany plik)
w inwigilitaorze w sumie nic nieetycznego nie widze - w tlenie nie uzywam podobnej opcji - nie jest mi to potrzebne

ciekawa i aktualna )choc krotka) dyskusja byla na grupie dyskusyjnej powergg - wlasnie o tym jak zainstalowac pgg na gg6

nimal 01.11.2003 15:52

najnowsza OFICJALNA wersja pgg jest 1.6.2 - jak pisze Sid - sprawdzone w momencie pisania postu :)
dziala bezproblemowo z gg6, trzeba tylko rozsondnie dobrac wtyczki - przy kazdej jest napisane z jakimi wersjami wspolpracuje - trzeba TYLKO to przeczytac

wsio pod dobrze znanym adresem www.powergg.prv.pl - jak zawsze :)

pozdro

Alarmus 01.11.2003 16:59

Nie, nie -Sid-The-Rat=> NO WAR :)
Co do pozostałych wypowiedzi, dalej się nie rozumiemy :(
Ja wiem, że na powergg.prv.pl ostatnią wersją jest 1.6.2, ale w niej naprawdę nie działaja wszystkie pluginy.
To co ja mam to PowerGG v6.2 (nie 1.6.2) mam ją zainstalowaną i naprdawdę to działa :)

Patrixs 01.11.2003 20:15

Działa, działa...

Do czego jest oSzukiwacz w PGG.

Co można zrobić (poza wyłączeniem), żeby na początku GG nie wywalał, że wtyczki są używany na własną odpowiedzialność ??

Pozdrawiam

Ziele 01.11.2003 20:47

Cytat:

Patrixs napisa***322;(a)
Co można zrobić (poza wyłączeniem), żeby na początku GG nie wywalał, że wtyczki są używany na własną odpowiedzialność ??

Chyba niewiele. Na koniec każdej wtyczki dopisywana jest jej suma kontrolna CRC. Tak jak w winrarze. Jeśli wtyka została zmodyfikowana to jej suma kontrolna nie bedzie sie zgadzała z tą dopisana na koniec. Jedynym ominięciem tego byłby jakis loader do powergg ale poco. Przynajmniej wiesz czy ktos przypadkiem nie dopisał do wtyczki jakiegos szpiega. Wiem to z tego bo sam dawałem do autoryzacji moja wtyczke :D byc moze nawet ktoś ją z was używa 8)8)

CIAPEK 02.11.2003 01:27

nio mam juz PGG 1.6.2

skusilem sie aby poznac PGG i mam to 1.6.2 na PGG Alarmusa nie skusilem sie jak ma mi wyskakiwac ciagle ten ekranik itp.

Jakich używacie wtyczek, pytam z ciekawości, co dobre? :)
Ja mam narazie tylko Inwigilatora :)

P.S.
Mam GG "6" oczywiście ;)

nimal 02.11.2003 01:56

Re: nio mam juz PGG 1.6.2

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Jakich używacie wtyczek, pytam z ciekawości, co dobre?
ale ile jaj bylo przy instalacji :P

ja mam:
pggconfig - to znasz
casper - przezroczystosc okien
semsms - wysylanie simkow na caly swiat

no i inwigilator - o czy, juz wiesz
^_^

pozdro i cu

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:04.