![]() |
Wisający sie kursor!!!
Oto problem: kiedy mój komp jest włączony dziennie na codzień zauważam po okresie ekstremalnego użytku kompa po ok 6 godz z 10 godz, kursor zaczyna sie wisać kiedy włączam net albo progzy. Pytanie: czy można temu jakoś zaradzić?? Mój Windows to 98SE. Będe bardzo wdzięczny za każdą pomoc.
|
to normalne w windach, smieca...
masz stary system nie przygotowany z mysla o ciaglej pracy - ja mam serwerowy i po kilku dobach tez widze spowolnienie - daje restart ;) to progsy nie sprzataj po sobie sladow - moglbys na sile wyczyscic ram z bibliotek pozostawionych przez zamkniete progsy (za pomoca ramidle np) ale to system informuje ktore bibliteki sa uzywane wiec raczej mala kozysc z tego wyniknie... jesli mozesz i Ci zalezy - zmien system na jakis z rodziny NT (ja polecam 2003) - one sa przygotowane do dzialanie non stop podro |
Proponuję zmienić system na jakiś z serii NT. Mam XP SP1, nigdy na niego nie narzekałem.W ogóle się nie zawiesza, chociaż kompa restartowałem parę miesięcy temu. Natomiast gdy miałem WinMe - tragedia, blue screeny to była istna plaga.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:25. |