![]() |
dzięki paput, cana, kraluk, ziele za dobre rady, ale następnym razem użyję czegoś co określa się mianem mózgu, zanim wyskoczę z czymś takim na forum :). [Nie ma to jak samokrytyka]. Wiem w czym zrobiłem bląd. Otóż to nie wiena starej winzgrozy, która po mimo iż siedzi sobie miesiącna twardym bez reinstalki, działa o dziwo jeszcze dobrze. Tu była chyba wina eMuła. Otóż jest tak, że mam winzgroze XP jako image zrobiony GHOSTEM na płytce i zawsze jak mam reanimować ów winde to kopiuje sobie z niej cały katalog z mułem i po reinstalce spowrotem go przegrywam, nie instalując od nowa muła tylko przegrywając cały katalog. No i mułek się zbuntował... No ale teraz nakarmiłem go wersją 0.30c i po prostu śmiga, ale nie chcę nic zapeszać, bo znowu się na mnie obrazi :) [grzeczny mułek :)].
Co do radiówy to czasami w nią wątpie, ale jest okey. Wracając do mojego tak zwanego mózgu to może go trochę podkecę to będzie lepiej działal :). |
Cytat:
nie słyszałem o jakichkolwiek kłopotach w wypadku używania LSD moda i nieuzywania jednocześnie funkcji które właśnie stały sie przyczyną takiego potraktowania tego moda pozdro |
O ile wiem, to LSD jest ostatnio w niełasce za niedozwolone funkcję i mogą być problemy z pracą w sieci.
|
Cytat:
LSD to mod zwyczajnego muła, u niektórych lepiej działa, au innych gorzej. Zobacz na Polskie Forum eDonkey'a i eMuła: http://donkey.outs.pl/ Ale musisz się zarejestrować na tym forum... Pozdro;) |
kraluk a ten screen to z jakiej jest wersji !? a skoro mowa o mule to czym się różni LSD od zwykłego muła !?
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Hmm...
Na początku zrób reinstalke eMula na najnowszy (wersja 0.30c, albo 0.30b). Jeśli to nie pomoże zobacz w prametrach łącza w eMule (dodaje screen), a jeśli nic nie pomoże to FORMAT C: ;) Pozdro;) |
a czy to może być wina windowsa !? u mnie na c razem z windą XP na NTFS mam muła i on zajmuje troche miejsca :(. Dlatego nie chciałbym windy od nowa instalować, no ale jak mus to mus...... może ktoś ma inny pomysł !?
|
Ja tez mam radiówke dzieloną na blok ale teraz idzie nawet szybko 40KB/s. Pewnie coś masz z windowsem...
|
co się dzieje z mułem !?
Otóż od tygodnia mam drobny problem. Chodzi o to, że jak włączę muła to czasami mam tak, że nikt ode mnie nic nie ściąga, a ja czasami ściągam, ale bardzo wolno. Nie wiem czym to jest spowodowane. Myslałem, że to wina łącza, bo mam lipną radiówe, ale na przykład Flash Get ciągnie zdrowo na maxa. No, ale czasami jeszcze mam problem z wyświetlaniem www [muszę czasami kilka razy odświerzyć, aby mi się pokazała strona].
Czy to wina muła czy łącza !? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:29. |