![]() |
a ja tak reklamowalem i sie cholernie zawiodlem ;(
7 z tych 10 poszlo gladko i szybko i przyjemnie (a spod maja standardowy jasnozielonkawy) a 3 ostatnie mialy jakies chore wady produkcyjne... braki w nadruku warstwy z danymi i dupa... poszly do kosza po padaly podczal wypalania.... !!! NIE WSZYSTKO ZŁOTO CO JEST ZŁOTE Z GÓRY !!! |
Na Hawk z złotym nadrukiem na wierzchu, nawet jesli jest od riteka trzeba uwazac , zdarza sie ze nagrywrki nie widza tych plytek
|
Hawki od riteka miały chyba niebieski spód, zielony mają od CMC Magnetiks (takowe posiadam - złota góra ze sporym orłem, multispeed 1-40x, opakowanie cake 10 limited edition, zakupione w tesco, cena ok. 13 złotych) i Gigastore.
|
Z ta reklamą HAWK to nie przesadzaj.
Od riteca na 100% byly HAWKI z zielonkawym spodem z oznaczeniem RVD80M. Potem to już były różni producenci. Zlote nie zawsze są od riteca a z ciekawosci dodam ze ostatnio u nas w Geant na złotych leżała kartka iz przepraszają że pomimo nadruku 700MB płytki sa 650MB. Pozdrawiam |
Hawk od Riteka = Philips?!?
Ilość załączników: 1
Pozdrowienia...
wczoraj zakupiłem dla zabawy sztuke plytki Philipsa (CD-R80 48x taka kosmiczno-swietlna okladka:) ) i chcac sprawdzic nadpalanko nero cd-speed napisal,ze juz taki wpis istnieje... no to sprawdzilem i sie okazalo,ze atip tej plytki = atip zlotego Hawka,ktory poki co kosztuje 2,5 raza taniej :] ale to chyba tylko dobrze swiadczy o hawku,wiec polecam!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:16. |